Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Egy ilyen sorkatonaság milyen...

Egy ilyen sorkatonaság milyen lenne?

Figyelt kérdés

A fiúkat 14 éves korban, az általános elvégzése után elszakítanák a családjuktól, és katonai gimnáziumokba kerülnének. Ott a tanulás mellett, folyamatos katonai kiképzéseket kapnának.

Ez lenne a napirend:

- Hajnali ötkor kelés.

- Kelés után reggel hétig hajnali edzés (futás, akadálypályákon való áthaladás)

- 7 órakor reggeli

- 7-30-tól 13:30-ig lemennének a tanórák

- Fél óra ebédidő jönne ezután

- 14 órától este 22-ig kiképzések mennének.

A kiképzésben olyan próbák lennének, mint jeges vízen való átgázolás, 40-50 km-s erőltetett menetek, nagy farönkök cipelése, verések gumibottal, hogy szokják a fájdalmat.

Az érettségi után jönne a 3 éves katonai szolgálat, majd 21 évesen szabadulhatnának. Tilos lenne szexuális kapcsolatot létesíteniük, sőt semmilyen interakciót sem folytathatnának a lányokkal. A családhoz csak egy évben párszor mehetnének haza, pl. karácsony illetve a nyáron egy előre kijelölt időben. Nyári szünetek nem lennének, hanem hadgyakorlatok lennének, ahol a fiatalok részt vennének.

A sok sorkatonaságot visszasíró boomer álma ezzel teljesülne?

2021. ápr. 14. 23:46
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
0%

Idióta fotelforradalmár. Szépen beosztanád az emberek életidejét, de te persze ezekből mind kimaradtál.

Szánalmas vagy. Ilyen eszement ötlet még Izraelben vagy Észak-Koreában sincs.

És miért diszkriminatív, ha a lányokat megóvjuk? Mert EGYENLŐSÉG van, ezt akarták a feministák is. Csak azért, mert valaki fiúnak született, törődjön bele, hogy elbaxnak az életéből értékes éveket, míg a lányok azt csinálnak amit akarnak? Kösz nem.

A frusztrációdat meg ne másokon akard kiélni, akik abszolút nem szolgáltak erre rá. Ha ezt te mind bevezetnéd, akkor még azok is lelépnének családostul, mindenestül az országból, akik maradtak volna. Aztán Magyarország is olyan lesz kivándorlásügyileg mint Románia, hogy pár év alatt több millió ember lépett le az országból ÖRÖKRE. Aztán játszhatod a militarista kis leányálmod, ha nem lesz már egy darab aktív adófizető se.

2021. ápr. 18. 16:12
 32/38 anonim ***** válasza:
77%
#31 Az utolsó mondatot is elolvastad? Ha igen, meg is értetted?
2021. ápr. 18. 18:39
 33/38 anonim ***** válasza:
Akkor hol maradna a munkaerő? hol tudnának egyetemre járni?
2021. ápr. 19. 23:30
 34/38 A kérdező kommentje:

Kérdezd a sorkatonaságfüggőket!

2021. ápr. 20. 01:41
 35/38 anonim ***** válasza:
34 a sorkatonaság után, vagy elötten lelehetett tenni egy egyetemet,
2021. máj. 5. 00:01
 36/38 anonim ***** válasza:
Lány vagyok és én nagyon szívesen részt vennék egy ilyen kiképzésben! Extrém jó állóképességem van, minden nap legalább 15 kilométert futok és a maratont is lefutottam már. A vértől és a sebektől nem iszonyodok, testileg alig érzek fájdalmat. Beteg sem vagyok soha. A családom nem hiányozna, ugyanis én nem tudok emberekhez kötődni. Szívesen harcolnék egy olyan eszme nevében, amiben hiszek. Akár az életemet is bármikor képes lennék feláldozni, úgysem félek semmitől. Egy ilyen rendszer pont ideális lenne nekem, de hát sajnos megvalósíthatatlan.
2021. júl. 31. 19:03
 37/38 anonim ***** válasza:
Zsoldosnak sok helyre elmehetsz. Az Iszlám állam tárt karokkal vár.
2021. júl. 31. 19:07
 38/38 anonim ***** válasza:

#37.

Zsoldosnak nőket nem vesznek fel, az Iszlám Állam pedig egy illegális terrorszervezet. Törvénybe ütköző dolgokat nem teszek meg, de csakis a saját érdekemben nem. Ezzel nem jutottam előrébb.

2021. júl. 31. 19:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!