Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Egy ilyen sorkatonaság milyen...

Egy ilyen sorkatonaság milyen lenne?

Figyelt kérdés

A fiúkat 14 éves korban, az általános elvégzése után elszakítanák a családjuktól, és katonai gimnáziumokba kerülnének. Ott a tanulás mellett, folyamatos katonai kiképzéseket kapnának.

Ez lenne a napirend:

- Hajnali ötkor kelés.

- Kelés után reggel hétig hajnali edzés (futás, akadálypályákon való áthaladás)

- 7 órakor reggeli

- 7-30-tól 13:30-ig lemennének a tanórák

- Fél óra ebédidő jönne ezután

- 14 órától este 22-ig kiképzések mennének.

A kiképzésben olyan próbák lennének, mint jeges vízen való átgázolás, 40-50 km-s erőltetett menetek, nagy farönkök cipelése, verések gumibottal, hogy szokják a fájdalmat.

Az érettségi után jönne a 3 éves katonai szolgálat, majd 21 évesen szabadulhatnának. Tilos lenne szexuális kapcsolatot létesíteniük, sőt semmilyen interakciót sem folytathatnának a lányokkal. A családhoz csak egy évben párszor mehetnének haza, pl. karácsony illetve a nyáron egy előre kijelölt időben. Nyári szünetek nem lennének, hanem hadgyakorlatok lennének, ahol a fiatalok részt vennének.

A sok sorkatonaságot visszasíró boomer álma ezzel teljesülne?

2021. ápr. 14. 23:46
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
7%
Szerintem jó.
2021. ápr. 14. 23:47
 2/38 A kérdező kommentje:
Ja, azt nem írtam, hogy a sok sorkatonaságot éltető egyén véleménye nagyon érdekelne. Nyilván 40-es, 50-es szülők már ők, tehát mit szólnának egy ilyen rendszerhez?
2021. ápr. 14. 23:48
 3/38 anonim ***** válasza:
23%
Támogatom az ötletet,így egy magyar harcértéke egyenlő lenne 1000 románnal.
2021. ápr. 14. 23:49
 4/38 anonim ***** válasza:
89%
A nemük alapján totál szívásra ítélni embereket. Biztos valakinek ezzel az álma teljesülne. A szexuális abúzusokkal meg tele lenne a padlás is. Minden pedofil álma teljesülhetne ebben a közegben.
 5/38 anonim ***** válasza:
16%
Páváinknak jót tenne egy ilyen, én támogatom. Nem kívánsz esetleg alapítványt létrehozni erre a célra, hogy adományainkkal is hozzájárulhassunk? A honvédelem az egyik legfontosabb közös ügy.
 6/38 A kérdező kommentje:

https://www.youtube.com/watch?v=_zvpI4AvMao

Ilyen badass lenne az ifjúság?

2021. ápr. 14. 23:53
 7/38 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem a lányok is vannak olyan jó katonák mint a fiúk(amazonok ugye),tehát kapjanak hasonló képzést a lányok is.

Hitler is ott szúrta el hogy nőket nem vett be katonának.

2021. ápr. 14. 23:53
 8/38 anonim ***** válasza:
18%
Kemények lennének mint bikaszar a tajgán, nem ilyen nyámnyilák mint most.
2021. ápr. 14. 23:55
 9/38 A kérdező kommentje:

Nem, a nők nem alkalmasak a harcra.

2021. ápr. 14. 23:55
 10/38 anonim ***** válasza:
88%

"Szerintem a lányok is vannak olyan jó katonák mint a fiúk(amazonok ugye),tehát kapjanak hasonló képzést a lányok is."

Ebben mondjuk igazad van.

2021. ápr. 14. 23:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!