Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Egy ilyen sorkatonaság milyen...

Egy ilyen sorkatonaság milyen lenne?

Figyelt kérdés

A fiúkat 14 éves korban, az általános elvégzése után elszakítanák a családjuktól, és katonai gimnáziumokba kerülnének. Ott a tanulás mellett, folyamatos katonai kiképzéseket kapnának.

Ez lenne a napirend:

- Hajnali ötkor kelés.

- Kelés után reggel hétig hajnali edzés (futás, akadálypályákon való áthaladás)

- 7 órakor reggeli

- 7-30-tól 13:30-ig lemennének a tanórák

- Fél óra ebédidő jönne ezután

- 14 órától este 22-ig kiképzések mennének.

A kiképzésben olyan próbák lennének, mint jeges vízen való átgázolás, 40-50 km-s erőltetett menetek, nagy farönkök cipelése, verések gumibottal, hogy szokják a fájdalmat.

Az érettségi után jönne a 3 éves katonai szolgálat, majd 21 évesen szabadulhatnának. Tilos lenne szexuális kapcsolatot létesíteniük, sőt semmilyen interakciót sem folytathatnának a lányokkal. A családhoz csak egy évben párszor mehetnének haza, pl. karácsony illetve a nyáron egy előre kijelölt időben. Nyári szünetek nem lennének, hanem hadgyakorlatok lennének, ahol a fiatalok részt vennének.

A sok sorkatonaságot visszasíró boomer álma ezzel teljesülne?

2021. ápr. 14. 23:46
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
91%

"Nem, a nők nem alkalmasak a harcra„

Már megint a diszkriminativ viselkedés miatt bukjuk el a háborút,pont mint hiti.

2021. ápr. 14. 23:57
 12/38 anonim ***** válasza:
90%
Közelharcra lehet hogy nem, de lövésznek, harckocsizónak igen, sőt, megkockáztatom, a mai lövegekkel már tüzérnek is.
2021. ápr. 14. 23:58
 13/38 A kérdező kommentje:

Az miért diszkriminatív, ha a lányokat az ilyesmitől megóvjuk?

2021. ápr. 14. 23:59
 14/38 anonim ***** válasza:
38%
Hiti azért bukta el mert buta volt. Nem tudott magyar ésszel gondolkodni, ment a levesbe.
2021. ápr. 14. 23:59
 15/38 anonim ***** válasza:
69%
Az igaz hogy hiti nem CSAK ez miatt bukott,de azért húzta volna még 47-ig is ha nőket is bevesz a seregbe.
2021. ápr. 15. 00:01
 16/38 anonim ***** válasza:
98%

Drága borzasztóan naív testvérem!

Te még katonaság közelébe se jártál soha, de még tornából is fel vagy mentve szerintem :D

Ennél nagyobb baromságot, amit itt összehordtál még nem olvastam.

Amiket leírtál, az még valami középkori kínzási módszernek is dúrva...

Azt javasolnám, hogy ne tovább, csak egy hétig próbáld meg megcsinálni a saját leírt napirendedet és állítom, hogy három nap után (gumibotos verés nélkül is), a bokádat lefosnád... :D

2021. ápr. 15. 00:29
 17/38 A kérdező kommentje:

Azért liberálisabb válaszokra számítottam, meglepett egy picit.

Én csak a sorkatonaság fanjaira voltam kíváncsi, hogy mit szólnának egy ilyen rendszerhez. Az még nem jelenti, hogy akarok is olyat. :D Csak olyan hangosak ezek sorkatonaság rajongók, hogy kíváncsi voltam egy ilyen kérdés alatti reakcióra.

2021. ápr. 15. 00:49
 18/38 anonim ***** válasza:
10%
Mindenki akarja,a libsik is,hisz katonaság nélkül elzavarják őket az oroszok.
2021. ápr. 15. 00:53
 19/38 anonim ***** válasza:
94%

Militarista barom már ne haragudj ha te ezt komolyan gondolod. Ez embertelen, nagyon keveseknek való, és szerintem ilyen még Észak-Koreában sincs. És mit nyernél vele? Így már biztonságban éreznéd magad? Nyugodtan tudnál aludni, más meg 5kor kel és este 10ig hajtja ki a belét?

Mi az, hogy tilos a szex meg 21 évesen szabadulnak? Ki vagy te, hogy másnak ezeket megszabd? Te normális vagy komolyan kérdezem? Tudod hányan lőnék fejbe magukat?

És mégis mihez kezdenek 21 évesen miután "szabadultak"? Onnantól mehet mindenki amerre lát egy érettségivel?

2021. ápr. 15. 01:06
 20/38 A kérdező kommentje:

Elolvashattad volna a 17-es válaszom, akkor látnád, hogy nem vagyok militarista barom. Kíváncsi voltam, hogy a sorkatonaságot visszasíró boomerek, akik becsmérlik a fiatalokat, egy ilyenhez mit szólnának.

2021. ápr. 15. 01:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!