Miért ilyen szélsőséges a gondolkodásmód ebben a topicban?
Én ilyet még nem tapasztaltam.
Amúgy a fasiszta nem egyenlő a nácival
Most nem ez a lényeg. Csak a bolsevik szóhasználat, retorika. Amúgy hadtörténeti fórumokon komoly, sok évtizedes tudással rendelkezők szerint gyűjtőnévnek tökéletes a fasiszta. De most nem ez a lényeg, ne akadjunk fent ezen!
Engem nem érdekel ki mit gondol.
Rammstein üvölt a lakásban, nagypapám katonai csizmáját fényesre vaxoltam, megvan még a régi egyenruhája is, és szoktam massírozni a szobában.
Ha a szemembe süt a nap, akkor szem magasságba lendítem a kezem, hogy eltakarjam a napot.
Van német egyenruhád? *-*
Megmutatod? :3
Amúgy igen, a Rammstein többször vádolták nácizmussal, de mindig megcáfolták, és egy tagjuk zsidó is.
Te dolgod, csak hát az ellenvéleményre reagálj jól. Mert ha most én például leírnám, hogy a Tigernek csak egy bazinagy lövege, meg erős páncélja volt, de amúgy egy gyenge motorral rendelkezett, lassú volt, gyakran lerobbant, sokat fogyasztott, ami miatt tömeges gyártása háborús helyzetben nem nagyon volt eredményes, ne kommunistázz, meg sértegess!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!