Mi a véleményetek a gondolkodásmódomról? Vannak ezzel, mások is így? Mit csinálnátok a helyemben.
Egyszerűen kiábrándultam a politikából(vagyis nem a politikából,hanem ami most itt van nálunk abból),mindenképpen elmegyek szavazni,de egyenlőre egyik sem szimpatikus,elegem van már mindegyikből a Fideszből is Vonáből is a baloldalból is,meg az egészből amit csinálnak.
Arra gondoltam a választásokon bemegyek a szavazófülkébe,és amelyik egy kicsit is szimpatikusabb a másiknál arra szavazok. Normális,hogy az ember így gondolkodik ?
Rengetegen vannak így.
Egyetlen értelmes választás van, és az a Magyar Kétfarkú Kutyapárt
Én lmp-re szavazok
Velük mi a gondod?
A véleményem? Az, hogy kissé felszínes. Az az ember gondolkodik így, aki nem tudja megkülönböztetni őket.
Ma egyébként ebben nem döntenék, ha a Fideszt le akarnám váltani. Azért nem, mert komoly esély van olyan tömörülések kialakulására, amelyek le képesek váltani a Fideszt. Egyébként pedig az ember cselekedetét a célja határozza meg. Ha jónak tartod a mostani helyzetet, akkor a célod a Fidesz hatalmon maradása, tehát rájuk szavazol. Ha rossznak tartod, akkor a célod a leváltása, tehát olyant keresel, aki erre képes. Összevissza szavazással a Fideszt erősíted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!