Az oroszok megnyerték volna az első világháborút ha bevetik a cár harckocsit?
Figyelt kérdés
szerintem ha az oroszok bevetik, akkor simán nyertek volna és akkor a kommunisták sem kerülek volna hatalomra.
2021. márc. 25. 09:34
1/15 anonim válasza:
Én úgy tudom a győztesek közé tartoztak.Ezek szerint rosszul tudom?
2/15 Musztafa Kebab válasza:
Rosszul, vesztettek ők is.
3/15 LazyJones válasza:
Nem nyertek volna. A kor viszonyai között drága volt, bonyolult, nehézkes lett volna a gyártása, nehéz lett volna a kiszolgálása, nagy volt a tömege, taktikailag lassú volt, ráadásul a hatalmas talajnyomás miatt nehezebb terepen használhatatlan lett volna - ezek mellett pedig, ahogy az elfnet videóban el is mondják, a kerekek sérülékenyek voltak. Ugyanúgy nem tudta volna önmagában megnyerni a háborút, ahogy a később bevetett brit, francia vagy olasz harckocsik sem voltak képesek erre.
4/15 anonim válasza:
2
Elég nehéz elhinni. De akkor őket miért nem szeletelték szét úgy mint Magyarországot?
6/15 Musztafa Kebab válasza:
4-es: az országuk jelentős részét megszállás alatt tartották a németek, a Lengyelek meg lenyúltak tőlük 200 km-t.
7/15 anonim válasza:
Szétszeletelték, lett Lengyelország, Baltikum, a háború vége előtt a németek Ukrajnát is csináltak.
8/15 Musztafa Kebab válasza:
De mivel a németek nyugaton veszítettek, ezért nem tudták megtartani a hódításaikat, és amúgy is költséges és erőforrásigényes volt a megszállás.
9/15 anonim válasza:
6
Értem.Csak furcsallom hogy elveszítették hiszen erős hadseregük volt
10/15 Musztafa Kebab válasza:
7-es: ja, átmenetileg függetlenedtek az általuk elnyomott országok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!