Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Enyhébb kiképzések?

Enyhébb kiképzések?

Figyelt kérdés

18 éves fiatalember vagyok, van egy betegségem ami egy picit hátráltat fizikailag, szerintem egy két jobb helyre ez miatt be se vennének, nem is akarok menni.

A kérdésem az lenne hogy vannak olyasmik hogy enyhébb kiképzés? Túlélés, technikák, megtanítanak megvédeni magad stb... Mondjuk pár hónapos?

Ne bántsatok a kérdés miatt xD Lehet hülyeség, nem vagyok képbe ezekkel.

2021. febr. 7. 01:15
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
10-es pl?
2021. febr. 7. 15:23
 12/13 anonim ***** válasza:
79%

Nem vagyok jártas a szakirodalomban annyira, de ezt például tudom ajánlani: [link]

Makrai Tibor alezredes a bushcraft tudományának talán legjelentősebb hazai képviselője, és mint látod, ő a könyv egyik szerzője is. Illetve az elkészítésben jelentős szerepet vállalt a Magyar Bozótmíves Egyesület is.

2021. febr. 7. 15:32
 13/13 anonim ***** válasza:
A seregben nincs ilyen. Egyébként meg bármilyen küzdősport, mindegy hogy karate, kunfu, judo, aikdo, jiujitsu, muhai tai stb. stb. stb. A lényeg hogy kezdj el valamit csinálni, kitartásra nevel, fejleszti a fizikumod. S ne hagyd ott két hét után - csináld legalább egy évig, utána eldöntöd mennyit fejlődtél, vagy mész a "keményebb felé". Az ágakat sincs értelme összehasonlítani mert az edzőn múlik!
2021. febr. 8. 02:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!