Enyhébb kiképzések?
Figyelt kérdés
18 éves fiatalember vagyok, van egy betegségem ami egy picit hátráltat fizikailag, szerintem egy két jobb helyre ez miatt be se vennének, nem is akarok menni.
A kérdésem az lenne hogy vannak olyasmik hogy enyhébb kiképzés? Túlélés, technikák, megtanítanak megvédeni magad stb... Mondjuk pár hónapos?
Ne bántsatok a kérdés miatt xD Lehet hülyeség, nem vagyok képbe ezekkel.
2021. febr. 7. 01:15
11/13 A kérdező kommentje:
10-es pl?
2021. febr. 7. 15:23
12/13 anonim válasza:
Nem vagyok jártas a szakirodalomban annyira, de ezt például tudom ajánlani: [link]
Makrai Tibor alezredes a bushcraft tudományának talán legjelentősebb hazai képviselője, és mint látod, ő a könyv egyik szerzője is. Illetve az elkészítésben jelentős szerepet vállalt a Magyar Bozótmíves Egyesület is.
13/13 anonim válasza:
A seregben nincs ilyen. Egyébként meg bármilyen küzdősport, mindegy hogy karate, kunfu, judo, aikdo, jiujitsu, muhai tai stb. stb. stb. A lényeg hogy kezdj el valamit csinálni, kitartásra nevel, fejleszti a fizikumod. S ne hagyd ott két hét után - csináld legalább egy évig, utána eldöntöd mennyit fejlődtél, vagy mész a "keményebb felé". Az ágakat sincs értelme összehasonlítani mert az edzőn múlik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!