Hol adódhat lehetőségem különleges kiképzésen részt venni, ha nem szeretnék katona lenni?
Figyelt kérdés
Pl. épületharcászat, késharc2018. szept. 5. 14:48
3/9 anonim válasza:
Magyar gárda jézus uram segíts.
Szokott lenni nyáron különleges erők katonai tábor kb 2 hét. Az elég komolyan veszi az épületharcászatot. (18+os)
4/9 anonim válasza:
Call of Duty, Battlefield, stb...
5/9 A kérdező kommentje:
Nem értem miért kell egyeseknek fogyatékos módon válaszolnia. Nem vicces... x.x
2018. szept. 5. 20:46
6/9 anonim válasza:
Szlovákiában, van egy Tactial Combat Academy nevű szervezet amely a katonák kiképzése mellett lehetőséget ad civileknek is hogy elsajátítsák ezt. Bár civileknek elég drága dolog ez. [link]
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2018. szept. 6. 06:16
8/9 anonim válasza:
#5 Mivel sose fogsz igazi különleges kiképzésben részt venni hacsak nem kerülsz olyan alakulathoz, civilek számára sose fogják engedni. Amit a filmekbe meg a TV-be látni vélsz a különleges alakulatokról, az hidd el csak a felszínt kapargatja, a kiképzésük valódi részét, lényegét, sose fogod látni. Iróniának szántam, sorry ha nem ment át... Amúgy csak kíváncsiságból, de ha nem akarsz katona lenni minek akarsz ilyet csinálni?
9/9 anonim válasza:
Nem tudom, hogy erdekes-e meg, de peldaul itt: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!