Egy teljesen kezdő, kb mennyi idő mire megtanul lőni, pisztollyal?
Átlagos képessegű, felnőtt férfi.
Pl egy Glock 17-esel.

Mint mondtam a marketinges szarokat hanyagolni. Például a fejjel lefelé lövés stb baromi látványos de semmi bonyolult nincs benne, ugyan úgy kell célozni. Ők ebből élnek. Mindegyik arról szól hogy így meg úgy ide tedd az ujjad stb. túlkomplikálni alap dolgokat ez hülyeség
Például a te kezed és az enyém között lehet 3 cm külömbség, 7 milliárd ember van 7 milliárd külömböző anatómiával rendelkező kéz. Ami nekem működik nem biztos hogy neked fog.
Amit érdemes volna csinálnod hogy keresel egy olyan edzőt aki rávezet a dolgokra nem pedig beléd sújkolja mit csinálj. Biztosan találsz lőtereken egy két megfelelő embert akit látod hogy tudja mit csinál stb. Vagy versenyeket megnézni és ott keresni embert

#3-as
Nekem Glock 34-es volt a tanulófegyóm, de az egy rendes Glock 17-es, csak Finomított Elsütéssel, és a Marketing miatt kapott plusz elnevezést.
Lőhettem Ruger AR-556-ossal, egy sokadik gyártójú AR-15 / M4-essel, de annak Merev, Nehéz, Rugalmatlan elsütése van, de a Fegyver az olyan, mint a Legó, és lehet azt bőven cserélni normálisra.
# Kérdező:
Magánúton nem lehet megtanulni Lőni, csak Lőklubban lehet fegyvert használni, és ott lesz Oktató, aki Sportlövész, vagy Rendőr, és ő majd Korrektül megtanítja a gyakorlati alapokat.
Köszi szépen.
A tiszta acél építésű fegyverrel is el lehetne kezdeni a tanulást?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!