Mitől függ hogy egy kezdő katona hova kerül?
2 az 1-ben kérdés:
-Hova kerül helyileg? ( Pl. Nyíregyháza )
-Hova kerül katonai szempontból ( ezt nem tudtam szebben megfogalmazni )?
A "sztori": szívesen lennék katona ( kritikát nem kérek, már tettem fel ezzel kapcsolatban kérdést ). De nem mindegy mi. Szívesen lennék felderítő vagy 25/88-as ( vagy ha jól tudom már csak 88-as ), de akár harckocsiban is ( tank vagy btr ). De nem mindegy mi. Egy háború esetén nagyon nem mindegy hogy az ellenséges terület mögött vagy valamilyen célból, biztosítod a területet vagy te támadod a területet. Azon belül sem mindegy, mert pl. egy tank mindig elsődleges célpont így hiába van vastag páncél és erős löveg, ha az ellenség hamarabb tüzel. Hiszen egy lövés és csak a szerencsén múlik hogy túl élem e.
Tehát ilyen szempontból mitől függ hogy hova kerülök? Megkérdeznek?
Bakker!
Ez már nem KÖTELEZŐ!
Ha ilyen finnyás vagy akkor ezt NEM NEKED találták ki!
Miskolc mellett lakok és 16 vagyok.
2#, mi az hogy finnyás? Mert nem mindegy mit csinálok? Ha ez finnyáskodás akkor inkább tényleg nem nekem való. Mintha neked mindegy lenne hogy egy gyárban az irodában ülsz vagy a gép mellett....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!