Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Egy teljesen kezdő, kb mennyi...

Egy teljesen kezdő, kb mennyi idő mire megtanul lőni, pisztollyal?

Figyelt kérdés

Átlagos képessegű, felnőtt férfi.

Pl egy Glock 17-esel.

2021. jan. 31. 12:39
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
91%

Mit jelent "megtanulni lőni?"

Betárazni, felhúzni, kibiztosítani, aztán húzni az elsütő billentyűt?

5 perc se.

Viszont magabiztosan és gyorsan célbalőni, különböző testhelyzetekben, állva, térdelve, fekve, akármi, az sok gyakorlást igényel.

2021. jan. 31. 13:35
 2/25 Jeffrey Spender ***** válasza:
100%

Én Glock 17-essel tanultam meg lőni, egy héten egyszer jártam el, 50-eket lőttem, és így 4 hónapba került, mire elsajátítottam egy értékelhető alapszinten a helyes beállás, tartás, kicélzás, elsütés, légzés, ezek mennek, és onnan lehet dinamikussá előlépni, és most heti egyszer járok, de 100-at lövök, annál többet értelmetlen lőni.

Könnyű meghúzni a ravaszt, nehéz pontosan lőni és gyorsan és pontosan a legnehezebb.

2021. jan. 31. 16:08
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

attól függ mit akarsz csinálni. Ha csak pontlövészet a célod az az a legalapabb dolog. azt pár nap alatt megtudod tanulni. Viszont ha dinamikus lövészet a célod ott évekről beszélünk hogy egyáltalán középszintre eljuss és rengeteg gyakorlással és versennyel.

(ez sajnos egy olyan sport ahol már az elején profin kell csinálni máskülömben a rossz beidegződést nagyon necces kiszedni sőt egyeseknél lehetetlen).

Egyébként Glock nem a legjobb választás egy kezdő lövőnek. Az összes platform közül annak van a legnyúlósabb legszarabb sütése. Ettől függetlenül meglehet vele tanulni lőni szó se róla

2021. jan. 31. 20:35
 4/25 A kérdező kommentje:

Igazából puszta hobbi szinten érdekelne, főleg a céllövészet.

Mi az ami jobb egy kezdőnek? Sig Sauer, vagy CZ?

2021. jan. 31. 20:50
 5/25 anonim ***** válasza:
Egy egyszerű sima cz 75
2021. jan. 31. 21:01
 6/25 anonim ***** válasza:
Vagy ha műanyag vázasat akarsz mindenképpen akkor cz p07 vagy p10 mindkettő megfizethető áron van.
2021. jan. 31. 21:02
 7/25 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.
2021. jan. 31. 21:05
 8/25 anonim ***** válasza:
nincs mit
2021. jan. 31. 21:07
 9/25 anonim ***** válasza:
és egy tipp, ne youtube videók szerint próbálj megtanulni lőni. Az csak marketing sok dologgal túlgondolva. Nem létezik olyan hogy speciális fogás stb ami miatt egy csapásra profi leszel ez egy gyakorlati sport
2021. jan. 31. 21:09
 10/25 A kérdező kommentje:
Szerinted Csomán János videói jók azért?
2021. jan. 31. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!