Ki mire számít a KF41 Lynx lövészpáncélostól?
Elhibázott döntésnek tartom, a Harckocsin átalakított IFV / APC-k híve vagyok, mint az Achzarit / Puma / Namer / BTR-T-55 / AMX-30 leszármazottak, nem pedig az ilyen dedikált papírpáncélos csatataxiké.
Mindkettő drága, de a Harckocsi alapú IFV / APC hozza is az árának az értékét, addig a Bradley / BMP / Lynx elavult koncepciójú túlárazottak, Politikai és nem Szakmai döntés, Harcászatilag használhatatlanok.
Mostanaban kattantam ismet jobban rá a témara, es azt kell mondjam, szerintem eleg jók! Csak kicsit hihetetlen, hogy tenyleg belefér a büdzsébe ez a 200+ db.
Illetve nagyon jó a vedelmi rendszere pl, ha elesben is tudja amit igernek, akkor pl a drónok ellen is jó.
Viszont a karbantartás miatt aggódnek, mert a lanctalp ugye macerásabb. Illetve mivel dög nehez, ezert pl utak hasznalata, nehez szallíthatóság az lehet majd kihívás.
Az csak egy bohóckodás az oroszok részéről semmi több.
MO ugyanez a aktegória mindegy hogy van 10 vagy és 50 tank, ha valamelyik nagyhatalom akarna valamit akkor édesmidnegy lenne a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!