Tüzet nyitnál?
Egy feltételezett helyzet:
Magyarországot migrációs invázió éri el. Most tök mindegy kik, afrikai, ázsiai, bármi. Elrendelik a szükségállapotot és téged is besoroznak határőrnek. A parancs egyértelmű: Senki sem léphet Magyarország területerére, aki megteszi le kell lőni! Fényes nappal vagy szolgálatban és látod a senki földjén idegenek tartanak feléd, nők, férfiak gyerekek.

Nem feltétlenül.
Most sem célország vagyunk, hanem tranzit ország, hiába akarja Orbán, és az a Mi hazánkos csávó ezt másként beállítani.

Igen de ügyelnék arra hogy NE talaljam el őket. Csak azért használnám a fegyvert hogy "lássák hogy csinálok valamit".
Szerinted lenne bevándorló aki, ebbe a nyomorék országba akarná jönni? Itt még rendesen migránsoskodni sem lehet mert itt van régebb óta a roma konkurencia. Szerintem ők megoldásnak a migránsproblémát.
"Nem feltétlenül.
Most sem célország vagyunk, hanem tranzit ország, hiába akarja Orbán, és az a Mi hazánkos csávó ezt másként beállítani."
Emberke! Nincs Orbán. 2022-t írunk. Európát lesöpörte a koronavírus, alig van túlélő. A többieket pedig eloltották a vakcinával. Németországban kormány sincs, csak káosz és anarchia. Magyarországon még van kormány de parasztok és zsellérek a hadügy vezetői. Az idegenek jönnek feléd. Tüzet nyitsz?
"Szerinted lenne bevándorló aki, ebbe a nyomorék országba akarná jönni? "
Rendben. Akkor egyedül ebben az országban maradt iható a víz, mindenki be akar hatolni ide. :D

Én még a piros gombot is megnyomnám, ha rám bíznák.
Utána már semmi nem érdekelne senkit.
De nem kaptam ilyen poziciót még.

B-zze, te full retardált vagy, agyadra ment torockai, meg a többi kretén.
Ez nem a World War Z, a migrik pedig nem olyanok, mint a zombik, hogy bambán rohannak neki a határnak egyszerre milliós tömegben.. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!