Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A ZMNE Kossuth Lajos Hadtudomá...

A ZMNE Kossuth Lajos Hadtudományi Karán a Kat. Vezetői szakon B, C jogsit kell csinálni?

Figyelt kérdés
2010. aug. 12. 15:17
 1/7 anonim ***** válasza:
48%
Nem elérhető az egyetem honlapja? Vagy miért itt kell feltenni a kérdést?
2010. aug. 12. 15:34
 2/7 A kérdező kommentje:

Tudod elérhető a honlap, de erről éppenséggel nem írnak, csak van fennt egy videó, amiben szó esik róla, de én még eddig nem halottam hogy kell C-s jogsit is csinálni!

Bocccs

2010. aug. 12. 20:24
 3/7 anonim ***** válasza:
a felvételihez vagy a jelentkezéshez nem kell.De az első éven mindenkinek meg kell szereznie az ott induló képzéseken
2010. aug. 12. 21:52
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
És a honlapon nincs egy elérhetőség, ügyfélszolgálat, ahol az ilyen kérdéseket lehet fel tenni?
2010. aug. 12. 22:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha nem tetszik amit kérdezett akkor miért válaszolsz???? Annyi idő alatt amíg ezt leírtad válaszolhattál is volna!
2010. aug. 12. 22:39
 6/7 A kérdező kommentje:
1;Gondolom azon az ügyfélszolgálaton nem ilyenekkel foglalkoznak! 2;Itt azért több a segítőkész és hozzá értő hallgató, vagy már végzett hallgató!!! 3;Az hogy te ilyen bu*kó vagy az megint más! 4;És lehet hogy nem is értesz hozzá de azért belepofázol! 5; Amúgy meg miért van ez az oldal ha nem lehet kérdezni TE SZERENCSÉTLEN!
2010. aug. 13. 13:44
 7/7 anonim ***** válasza:

Régebben elég sokat böngésztem az oldalt (végülis nem oda tanulok tovább). Halvány emlékeim vannak olyasmikről, hogy ha van jogsid akkor egy katonai szakközépsuliban (vagy hogyan is mondják...) előny a jelentkezésnél ha van, de felsőoktatásban elsődlegesen az érettségivel megszerzett pontod számít, alkalmassági vizsgálaton meg sokkal inkább az erőnlétedet és az egészségi állapotodat nézik, semmint azt hogy milyen fajta járművet tudsz vezetni.

Mindent összevetve, hogy alapkövetelmény lenne arról nem tudok, de szerintem marhaság... ha ott meg kell majd csinálnod, akkor azt valszeg elmondják, de talán szakfüggő a dolog.

Bár én nem értek hozzá.

2010. aug. 13. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!