A ZMNE Kossuth Lajos Hadtudományi Karán a Kat. Vezetői szakon B, C jogsit kell csinálni?
Tudod elérhető a honlap, de erről éppenséggel nem írnak, csak van fennt egy videó, amiben szó esik róla, de én még eddig nem halottam hogy kell C-s jogsit is csinálni!
Bocccs
Régebben elég sokat böngésztem az oldalt (végülis nem oda tanulok tovább). Halvány emlékeim vannak olyasmikről, hogy ha van jogsid akkor egy katonai szakközépsuliban (vagy hogyan is mondják...) előny a jelentkezésnél ha van, de felsőoktatásban elsődlegesen az érettségivel megszerzett pontod számít, alkalmassági vizsgálaton meg sokkal inkább az erőnlétedet és az egészségi állapotodat nézik, semmint azt hogy milyen fajta járművet tudsz vezetni.
Mindent összevetve, hogy alapkövetelmény lenne arról nem tudok, de szerintem marhaság... ha ott meg kell majd csinálnod, akkor azt valszeg elmondják, de talán szakfüggő a dolog.
Bár én nem értek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!