Hogyan lehet jelentkezni a Zrínyi Miklós Egyetem Kossuth Lajos Hadtudományi Karának valamely szakára joghallgatóként?
Figyelt kérdés
Hogy tudom felvenni pl. a nemzetbiztonsági szakot úgy, hogy emellett párhuzamosan el tudjam végezni a jogász szakot? Ugyanúgy kell jelentkezni a szakra, mint ahogyan azt teszik a végzős középiskolások, vagy az egyetemistáknak már máshogy kell jelentkezni egy másik szakra? Hangsúlyozom, nem átjelentkezni szeretnék, csak fel szeretnék venni egy másik szakot a jogász szak mellé (biztonságpolitika felé kacsingatok, de szimpatikusnak tűnik a nemzetbiztonsági szak is).2010. máj. 26. 21:08
1/4 anonim válasza:
szerintem egy új felvételi eljárással...beadod februárban és a követelményeket megcsinálod. Nem hinném h szakok közti átmenet lehetséges ennyire eltérő szakoknál.
sok szerencsét
2/4 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam, hogy működhetne, mert ott is elég sok jogi anyag van, főleg köziget tanítanak..
2010. máj. 28. 10:07
3/4 anonim válasza:
oda teljesen esélytelen a bejutás 30x-os tuljelentkezés van mindig
4/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom, utoljára a nemzetbiztonsági szakon 192 pont volt a határ, amit meg kellett ütni, gondolom nem azért volt ennyire alacsony, mert 30x túljelentkezés volt. Bár igaz, a biztonságpolitika szakon tényleg nagy túljelentkezés van, nem értem, hogy ez hogy lett hirtelen szinte sláger szakma.
2010. máj. 30. 14:45
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!