Moduláris képzés során mire lehet számítani?
Sziasztok!
Önkéntes tartalékos szolgálat, hétvégi rendszerű, moduláris felépítésben kezdem meg a kiképzést.
Első alkalommal mire lehet számítani, mit érdemes magammal vinni?
Persze kaptam tájékoztatót, de jól jön egy kis plusz információ.
Köszönöm.
Egy nagy adag kitartás és alázatot! Nagyon elege van már a hivatásosoknak belőletek amúgy… Ne nehezítsd meg kérlek a dolgukat és viselkedj rendesen.
Sajnos bizonyos okokból nincs lehetőségük arra, hogy azonnal kipenderítsék a nem oda valókat.
Nem hiszem, hogy bármi probléma lenne velem, természetesen addig, míg tisztességesek ők is, nem rajtam akarják kitölteni az otthoni problémákat.
Garancia volt, hogy minden féle jött ment fog jelentkezni, sajnos ez elkerülhetetlen.
Bár láttam már nem egy hivatásost, akit nem is értek mit keres ott a hozzáállása alapján...
Nem fognak veled tisztességesen viselkedni sajnos előre szólok. Vagy inkább attól függ neked mi számít tisztességesnek.
Ha nem vagy hozzászokva, hogy határozottan utasítanak olykor igencsak megerőltető feladatokra és zokon veszed ha mulasztás miatt dorgálás jár, akkor nem tisztességesek.
Nem akarok előítéletes lenni veled sem, csak borzalmas dolgokat hallani a tartalékosokról. Ez leginkább a teljesen laikusként érkezők miatt van. Sokan vannak akik a fegyverük biztonságos kezelését/hordását sem képesek elsajátítani a képzés alatt. Mivel nem szórhatják ki a brigád felét, próbálják nyomatékosabban megértetni velük, hogy éles helyzetben könnyen emberi élet múlhat a hibáikon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!