Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A ZMNE Kossuth Lajos Hadtudomá...

A ZMNE Kossuth Lajos Hadtudományi Karának biztonság-és védelempolitika karára szeretnék jelentkezni. Tudom, nem lehet ezt így megnevezni, de mégis kb. milyen minimális átlag az, ami még belefér és azzal már van esélyem, h felvegyenek?

Figyelt kérdés
Persze, az érettségi is lényeges, de eddig csak a korábbi jegyeimre tudok alapozni.
2008. okt. 14. 21:58
 1/2 A kérdező kommentje:
Esetleg valakinek tapasztalat, aki odajár/odajárt? Nagyon megköszönném, várom a válaszokat. Sajna nem vagyok egy kitünő tanuló, de ez a suli minden álmom.
2008. okt. 14. 21:59
 2/2 anonim válasza:

Szia!

Nekem sajna nem lett meg időben a nyelvvizsgám, és nem vettek fel, de sokat olvasgattam a felvi.hu fórumait a szakkal kapcsolatban. Onnan tudom, hogy valakinek 390 ponttal is sikerült a felvételi. A ponthatár 362 pont volt. Lehet, hogy vettek fel embereket 390-nél kevesebb ponttal is, csak ezt nem osztották meg a fórumon másokkal. Erre a szakra szerintem viszonylag nagy a túljelentkezés. 80 főt vettek fel, és jelentkeztek rá 429-en. Sajnos már mindenki tudja, hogy ez a szak lehet a beugró "a tudod, hogy hova". Reménykedjünk, hogy jövőre még jobban megemelik a felvételi keretet, és többen beférhetnek. Addig is nézzél sok Spooks-ot :), csinálj középfokú nyelvvizsgát angolból, hajts minél több pluszpontra, és készülj nagyon az érettségire, mert kemény lesz a mezőny, akik ide pályáznak.

2008. okt. 19. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!