Beretta 92fs vagy Colt m1911?
Figyelt kérdés
Szerinted melyik a jobb pisztoly, melyiket választanád?
Melyik a hatásosabb a véleményed szerint?
2020. dec. 11. 20:44
1/21 anonim 

válasza:

Milyen célra? Egyik se mai gyerek, de a Beretta sokkal kevésbé elavult szerintem...
3/21 Jeffrey Spender 

válasza:

Az M1911-esből is létezik 9 mm-es, és Kétsoros adogató rendszerrel, 15 - 19 lőszert bír úgy, a Remington gyárt ilyen M1911-eseket, műszakilag "azonosak", és egyénfüggő, hogy melyik passzol a kezedbe, vagy találod könnyebbnek az Elsütőszerkezetét.
Az M1911-es Elsütése is állítható és lehet így pontos.
4/21 anonim 

válasza:

Mind2
mert egyik se gyerek játék :D
5/21 anonim 

válasza:

A beretta egy hulladék és még drága is.
6/21 anonim 

válasza:

AkKoR a OcCó CínAi pIsZtolYok jObBaK
7/21 anonim 

válasza:

Abszolút a felhasználótól függ. Sportlövészeknek, rendőröknek szerintem a Beretta jobb, míg harctéren a Colt nagyobb stopphatása és nagyobb kalibere hasznosabb a katonák számára. A .45 ACP-vel az a baj, hogy a sima acélmagvas lőszer simán átmegy az emberen, és így rendőri felhasználásra szerintem túl veszélyes. Harctéren ez értelemszerűen nem probléma.
8/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, még írhattok!
Utolsó! S mikor a 30-as évekbe a Colt is szolgálati fegyver volt, akkor még ilyesmire nem gondoltak, hogy veszélyes a lövedék miatt, például túszejtés esetén?
Merthogy azt is használták rendőrök.
2020. dec. 12. 19:02
9/21 anonim 

válasza:

#8 Éppenhogy biztonságosabb, mert nem megy ki az emberből a 45 ös
10/21 A kérdező kommentje:
A 7es válaszoló meg azt írta, hogy kimegy, és emiatt jobb a 9mm-es Beretta
2020. dec. 12. 19:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!