Milyen nehéz engedélyt kapni egy Beretta m92-re?
Önvédelmi célra szinte lehetetlen.
Sportlövészként van esélyed pld. IPSC.
úgy értem a papírokat milyen nehéz megszerezni? tehát hogy nem kell hozzá sportlövő egyesület xy-os értékelése csak elméletezni párat lőni ilyeneket kell csinálni
amúgy még semmi csak úgy kezdek hozzá ha látom milyen nehéz...
először fegyver jártassági vizsga kell.
utána jönne a kérelem a tartási engedélyre de azt indok nélkül nem kapsz.
a sport lövészet lenne a legegyszerűbb út,ott legalább lőhetnél vele még ha haza nem is viheted.
ha 3év eltelt és olyan szintet értél el sport lövészetben akkor kaphatnál tartási engedélyt.
ez lenne a legkönnyebb út de ez is nehéz.
Nem nehéz, szinte lehetetlen.
Szeretett Kormányunk egy időben ígérgette a fegyver liberalizációt, de szerintem az utóbbi idők kormányellenes tüntetései miatt, (fideszül a prolik nyavajgása) egyelőre halasztódik. Esetleg majd hosszútávon...XD)
Pedig a fegyverek jó kezekben csodákra képesek...
.
Egyet kell értsek... Pedig.. Hmmm :d
Olyan szépeket szoktam ábrándozni :D Pisztollyal a kézben berúgom a parlament ajtaját és lemészárolom a politikusokat :D Ahh...
Tudom, hogy nem lenne ilyen egyszerű, de álmodni szabad nem? :D
ki kell ábrándítsalak,oda nem elég egy pisztoly vagy ha ragaszkodsz hozzá jobb ha egy láda lőszert is viszel mert sokan vannak. :)
én személy szerint jobb szeretném szépen egyesével levadászni őket egy távcsöves puskával.
megnézném előtte a Leon a profi című filmet aztán neki indulnák a nagy vadászatnak.
Megértelek :D Igazából én egy kardot vagy kést használnék, de tetszik vagy sem, haladni kell a korral :S
De a távcsöves puska is jó ötlet :D
Minden nap eltűnne egy politikus. Gondolj bele :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!