Hogy alakult volna a II.világháború, ha az amerikaiak nem
lépnek közbe az európai fronton?
Figyelt kérdés
Tegyük fel a japánok elleni háborút csinálják ugyanúgy az amerikaiak, de Európában passzívak maradnak(csak utánpótlással és hadianyaggal támogatják a szövetségeseiket). Ez esetben vajon győznek a németek vagy ugyanúgy vesztenek csak az oroszok mégnagyobb részt szereznek meg Európából? A briteknek önállóan csak Norvégia és a Balkán felszabadítására lett volna reális esélyük, szóval ha vesztenek a németek tuti az oroszoké minden más.
Tehát megkérdezted, hogy mi lett volna ha ..., majd te magad megválaszoltad.
Jól elvagy magadban, én szerintem már nem is kellek. XD
2021. ápr. 12. 20:54
32/38 Jeffrey Spender válasza:
Ha annyira csodás volt a Kommunizmusotok, akkor miért bukott meg / omlott össze ?
2021. ápr. 12. 21:10
33/38 anonim válasza:
Most álljak le vitatkozni egy síkh'lyével?
Szerinted Magyarországon kommunizmus volt? XD
2021. ápr. 12. 21:23
34/38 Jeffrey Spender válasza:
#33:
1947 / 49 - 1989 között Mi volt mégis ?
Büszkélkedsz, hogy Munkásőr voltál, de csak egy unatkozó tini akinek agyára ment a távoktatás és egy nagyon béna provokációval próbálja elütni az estét.
2021. ápr. 12. 21:34
35/38 anonim válasza:
Szerintem akkor is egyes számok ellenére ha csak egy front van, a németek sokkal jobban tudták volna koncentrálni az erőforrásaikat. (De ehhez Anglia kiesése is kellett volna.) Hiába voltak többen az oroszok, a német haderő hatékonyabb volt. Sokkal nagyobb károkat okoztak a németek a szovjeteknek. A háborúban egy kimerült német hadsereg volt, amely a nagy hidegben nagy távolságot tett meg. Ha védekezésre állnak be, eredményesek lehettek volna. A többi megszállt ország is nagyobb kedvvel harcolt volna (ukránok, bolgárok, baltiak, stb.).
2021. ápr. 12. 21:36
36/38 anonim válasza:
#33,#34-nek:
Ki kell hogy ábrándítsalak, régen voltam már tini.
Ha már beleugatsz valamibe akkor azt csak olyasmibe tedd, amihez legalább alapszinten értesz.
Magyarországon SZOCIALIZMUS volt, aminek elvileg a kommunizmushoz vezető útnak kellett volna lennie.
És nem, nem voltam munkásőr. Feloszlatták, mire szolgálatba léphettem volna.
2021. ápr. 13. 18:30
37/38 anonim válasza:
Ugyanúgy ahogy alakult csak a Vörös Hadseregnek és társult szövetségeseinek még több véráldozatba került volna a győzelem mint amennyibe ténylegesen került.
2021. máj. 6. 13:22
38/38 anonim válasza:
Csak egy hadszíntért említek: Olaszország. Nagy harcok folytak ott évekig, valamennyi német erőt lekötöttek. Sok divízió megfordult ott. Sőt a szövetségesek valószínűleg azzal a céllal voltak ott, látszólag értelmetlenül végigmenve azon a vékony, hegyes országon védelmi vonalról védelmi vonalra, hogy lekössék a német erőket, hogy kevesebb német katona lehessen a keleti fronton.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!