Aki sokat tud a fegyverekről, tankokról, harcászati eszközökről, az hol olvasta vagy tanulta?

Sok nyugállományú katona is irogat ilyen helyen unalmában.
Pl. index fórumon dandár egykori csöves tüzérségének főnökét javította ki nála fiatalabb már szintén nyugdíjas tüzér tanszékvezető-helyettes, aki az országos szabályzatokat is írta.
Az öreg korábban azt is irogatta, hogy a rakétások nem csináltak semmit, a rakétatüzér meg elmagyarázta, hogy ők mennyivel komolyabb szakmai munkát végeztek, de azért szépen mondta az öregebb tüzérfőnöknek, hogy a kalkulált korához képest dicséretes még a tudása, tiszteli.

Én tapasztalatból szoktam beszélni ha olyan fegyverekről van szó amit valóban ismerek, mármint használok/használtam nem pedig olvastam róla stb amit általában itt a laikusok szoktak hangoztatni. (Fegyverkereskedésben dolgozom, és sportlövészként is tevékenykedem).
Ami a fegyvereket illeti, rengeteg tévhit kering róluk nem csak ezen a fórumon hanem általában az internet egészén. Igazából könnyű kiszúrni hogy ki az aki konyít is hozzá és ki az aki csak olvasott egy vagy látott egy sponzorált cikket/videót és azonnal szakértőnek kiáltja ki magát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!