A Magyar Honvédség miért rendelt minőségileg gyenge fegyvereket korszerűsités címén?
A CZ BREN 2 gépkarabély nem tartozik a legjobb fegyverek közé, a Ceska Zbrojovka gyár mindig is középszerű fegyvereket gyártott
Ha már egyszer modernizál a magyar honvédség akkor miért nem jobb minőségű fegyvereket rendelt mondjuk a németektől H&KG36-asokat vagy H&K416-asokat?
Ezek jóval minőségibb és jóval strapabiróbb fegyverek lennének, ha már 3500 milliárd forintot erre elköltenek
A tanárok béremeléséről ne is beszéljünk, mert minden évben emelik a fizetésüket, emellett minden évben 3 hónap fizetett nyári szünetük is van plussz fizetett egy hét őszi szünettel és egy hét fizetett tavaszi szünettel egybekötve
Felháboritó
"Ceska Zbrojovka gyár mindig is középszerű fegyvereket gyártott"
Éppenséggel pont az tette világhírűvé a céget hogy csúcskategóriás fegyvereket gyárt olyannyira hogy az amerikaiak is megvették a licenciót hogy gyárthassák, széleskörben használják termékeiket profi sportolóktól a hadseregekig.
"Éppenséggel pont az tette világhírűvé a céget hogy csúcskategóriás fegyvereket gyárt"
Te kevered szerintem a neveket
Sosem volt egy nagy durranás a Ceska Zbrojovka,egyedül a 6,35-ös ČZ 36 futott be nagyobb karriert a felsőbb katonai tiszteknél és civil kormánybeosztottaknál mint oldalfegyver valamikor de ennyi
A német Heckler&Koch, a Svájci Browning a szintén svájci Sig Sauer, a brazil Taurus,az amerikai Smith&Wesson,a Colt vagy az Armalite,Barett,az orosz Izhmash ,az olasz Beretta,az osztrák Glock,a finn Sako cégek futottak és futnak még a mai napig a világon mindenhol elég jól
A CZ ezekhez a gyártókhoz képest sehol nincs
#7 Na ezen nagyon jót röhögtem.
Először is a cz amivel igazán befutott az a CZ75 pisztoly ami a 1911 után a második legtöbbet másolt pisztoly a mai napig.
Másodszor is a Browning nem svájci hanem amerikai, a Sig Sauer pedig német. A brazil taurust meg szégyen a nagy cégekkel együtt említeni mert a legsilányabb szarokat dobják a piacra amik nagyobb veszélyt jelentenek a használójára. A Glock pedig csak azért van elterjedve mert viszonylag olcsón adnak egy működőképes valamit a rendvédelmi és a katonai szerveknek. (De az emberek nagyrésze kinem álhatja mert azon kívül hogy könnyű szar vele lőni)
Igazad van több gyártót rossz országba soroltam de végül is mindegy a cégek a fontosak
A Taurus nagy sikerrel dobta piacra a 44-es Magnumot olcsó áron és most a legjobb 1911 klón szerintem a Taurus 1911
Én nemtudom honnan szeded, hogy a CZ75 lenne a világ második legjobb pisztolya, messze megelőzi például a Beretta M9-es és a Glock 19-es
(a Beretta igen jó minőségű duplacsöves sörétes vadászpuskákat is gyárt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!