Ha az NKE HHK-ra jelentkezek és elvégzem akkor milyen rangon kezdhetek? Mit kell elérni ahhoz hogy mondjuk Ezredes vagy akár Dandártábornok lehessek?
Figyelt kérdés
2020. okt. 17. 18:00
1/12 Micimacko67 válasza:
Hadnagykent kezdesz...
Le kell szolgalnod kb 25 évet es maris ezredes lehetsz...
2/12 anonim válasza:
Mit kell elérned ahhoz, hogy ez , meg az legyél ? Hát a feljebbvalód alfelét a nyelveddel.
3/12 anonim válasza:
Kérdésed alapján örülj, ha alhadnagyként (éppenhogy átment a vizsgán) végzel.
4/12 anonim válasza:
"Mit kell elérni ahhoz hogy mondjuk Ezredes vagy akár Dandártábornok lehessek?"
20-30 év szolgálati időt.
5/12 anonim válasza:
Meg az sem ártana, ha legalább írni megtanulnál. Én nem vagyok az a tipikus helyesírás náci, de van ami már nekem is kiveri a szemem.
6/12 anonim válasza:
Nem rang, hanem rendfokozat. Ahhoz, hogy ilyen rendfokozatod legyen már két diploma is kell, illetve nagyon komoly hátszél vagy seggnyalás. Ha elvégzed az NKE-t egy mezei hadnagyként fogsz végezni, ha kitűnő bizivel végzel, akkor főhadnagy. Ha jól csinálod akár főtiszt is lehetsz, de felette már nagyon komoly kapcsolati rendszer kell.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszömöm a válaszokat!
6-os hoz lenne a kérdésem. Az hogy ha hadnagy vagyok/leszek akkor tovább léphetek szép lassan nagyobb rendfokozatba?
2020. okt. 17. 20:51
8/12 A kérdező kommentje:
5-ös nem tudom/értem miért mert elvileg minden helyes
2020. okt. 17. 20:53
9/12 anonim válasza:
Mi kell ahhoz hogy ha diplomás ügyintézőként kezdesz egy bankba idővel igazgató legyél? Na pont ugyanez, rátermettség, kiemelkedő szolgálatteljesítés, tehetség... ja meg nagyon jó kapcsolatok és mindig jókor jó helyen.
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2020. okt. 17. 23:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!