Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ha a honvédségnél beállítok...

Ha a honvédségnél beállítok úgy az alapkiképzés után, hogy a kézfejemen/nyakamon tetoválás van (ugye szabályzat "tiltja") akkor kirúgnak?

Figyelt kérdés

Hasonló tapasztalatok, ismerős által vagy ilyesmi?

Mindenképp kirúgás a vége ?Egy lefokozás vagy egy ejnyebejnyével/ folytonos b*szogatással letudják? Esetleg helyfüggő?

2020. okt. 12. 18:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Le fogják nyúzni rólad elevenen....
2020. okt. 12. 18:42
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Kivágnak. Nem látható helyeken lehet, ott is szigorúak a szabályok, hogy mi lehet és mi nem.
2020. okt. 12. 18:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Megsértetted a szolgálati szabályzatot - le fognak szerelni, de előtte még "megcibálnak" egy kicsit, mert szándékosan szegted meg az előírásokat. Szóval ha mindenáron látható helyen akarod dekorálni magad akkor ne a sereget válaszd. Hidd el hogy a sereg jobban meg tud szívatni mint te brahiból be tudnál neki tartani.
2020. okt. 12. 22:12
 4/8 anonim ***** válasza:
77%

2 kollegam is van nagyon lathato tetovalassal. Kutya nem foglalkozott veluk.

Sot egyikük idokozben atment tűzoltóknak, es ugy sem utasitottak el.

2020. okt. 13. 08:22
 5/8 A kérdező kommentje:
Igazándiból en is láttam már Honvédet, akinek az egész kezfejen es ujjain is volt tetkó. Ezért kérdezem, Mivel már lattam is de hallottam sztorikat hasonló szituaciokrol.. Viszont a szabályzat meg tisztán leírja azt amit az első 3 kommentelő mondott. Ezért is lennék kíváncsi, hogy valóban mi is lenne, hogy uszhatnam meg egy ejnyebejnyevel stb..:D ez nem kib#szas akar lenni részemről feléjük. Igy is eléggé szét vagyok varrva de mind takarható helyen.. Szóval ha Eddig kibírtam ezután is kibirnám persze.. :D
2020. okt. 14. 20:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha vannak kapcsolataid akkor bármit elnéznek meg elsíkálnak az arc tetkótól a gyilkosságig. Ha nincsenek meg a szükséges kapcsolataid akkor meg így jártál.
2020. okt. 14. 21:23
 7/8 anonim ***** válasza:
A honvédségnél nem nagyon problémáznak a látható tetkón. Max ha egy nagyon f***kalap elöljáród van, az talán beleköthet. Persze azért az ésszerűség határán kell maradni, mert ha széjjel varratod a kezed az lehet tényleg nem tetszetene nekik:D
2020. okt. 15. 09:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez attól is függ hogy milyen az eloljáród és hogy milyen pozícióban szolgálsz
2020. okt. 15. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!