Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Lehetnék vadászpilóta szemüveg...

Lehetnék vadászpilóta szemüveggel?

Figyelt kérdés
Magyarországon, ha megműtetem a szemem akkor lehetek még vadászpilóta esetleg műrepülő? Azt olvastam, hogy az USA-ban és Németországban engedélyezett a szemműtét a vadászpilótáknak. Kérlek normálisan válaszoljatok!
2010. aug. 8. 14:55
1 2
 11/13 anonim válasza:
50%

Vajon én lehetek Forma-1-es pilóta ha megműttetem a szemem?Tényleg csak ennyin múlna?

A repülésnek többféle módja van.Nem feltétlenül kell a legmagasabbra helyezned a mércét hogy ez teljesüljön.A sárkányrepülő és a siklóernyő is felvisz a levegőbe,és nagyobb élmény,mint egy szűk kabinban ücsörögni ezernyi világító műszer között.Attól tartok,ahhoz hogy repülni tudj,előbb le kell szállnod a földre.

2010. aug. 11. 10:53
 12/13 A kérdező kommentje:
már megbocsáss, de nem erről van szó azt kérdeztem, HA megműtettném a szemem ATTÓL LEHETNÉK még pilóta vagy az kizáró ok? Nem azt, hogy csak a szememen múlik szal. nekem nem okoskodjon egy iylen **** csak válaszolni kéne a kérdésre nem mást írni!!!
2010. aug. 17. 22:36
 13/13 anonim ***** válasza:

szia!

nekünk volt toborzó nap fél éve a főiskolán és érdeklődtem a honvédségről,amúgy én is szemüveges vagyok,hát az a helyzet hogy nem mert ha vadászpilótának akarsz menni akkor szemüveggel sehogy se de még ha lézeresen megműtteted a szemedet még akkor se lehetsz vadászpilóta,mondjuk azt nem értem miért kizáró ok már az is ha valaki megműtetti a szemét hiszen én halottam hogy az még élesebben lát mint az olyan ember akinek csak simán nem kell szemüveg,na meg ez a lézeres szemműtét már biztonságos is,hát sajnos ez van.

De az viszont eléggé szánalmas dolognak tartom a honvédség részéről hogy egy ismerősöm nagybátyja katonatiszt volt és annak a fia MI-8-as pilóta(de állítólag ott is ugyanazok a követelmények mint a vadászgépnél)és neki elég hamar szemüveg kelett már,és őt még el is küldték lézeres szemműtétre

ez van sajnos

2010. szept. 1. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!