Harcolnál a Hazádért? (Bővebben lent)
A kérdés főleg fiataloknak szól!!!(kb. 18-24 éveseknek)
Ha Magyarországot külföldi támadás érné, Te bevonulnál a seregbe? Pl:Ha gimibe vagy ha egyetemre jársz stb. képes lennél ezeket otthagyni? Képes lennél a családodat otthagyni, úgy, hogy nem tudod, hogy latod-e őket még valaha?
Tudom, hogy Magyarország NATO tag és a többi állam segítene, de ezt most tegyétek félre.
"Igen, akkor látnak szívesen, ha nem vagy csóró..."
Szerencse hogy háborús helyzetben kissé rugalmasabban kezelik ezt a kérdést. :D
Fiatal, nem fiatal azért lássuk be. Senki sem akar meghalni, az emberek többsége úgy kötné fel a nyúlcipőt mint a sicc. Anno a sorozás során sem akart senki bevonulni (nagyon kevés kivételtől eltekintve).
Az más kérdés, hogy olyankor nem kérdezik - visznek. Azonnal lezárják a határokat és korcsoport szerint behívnak akár akarod akár nem.
19 éves vagyok, egyetemista. Olyan felmenőim vannak, akik az életüket adták azért hogy minden kis magyar "anyámasszonykatonája", ne éljen idegen hatalom elnyomása alatt!
Ha egy magyar megfutamodik a harc elől, akkor ezek szerint nem számít neki semmit az hogy hányan adták azért az életüket, hogy most ott ülhessen a gép mögött és azon versenyezzen ki a gyávább?
Sajnos szánalmas a generációm! Én személy szerint kiállnék ezért az országért és minden magyarért!
Inkább halok meg méltósággal, mint gyáván!
27-es voltam
Na mondtam, nagy szavakkal dobálózva még egy Darwin díjat is kiosztanék így. :D
Bár azért nagyon kíváncsi lennék, hogy vajon mikor épp a saját véredben fekszel, pár golyóval átlyukasztva, akkor is olyan hú de nagy dicsőségnek gondolnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!