Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Harcolnál a Hazádért? (Bővebbe...

Harcolnál a Hazádért? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

A kérdés főleg fiataloknak szól!!!(kb. 18-24 éveseknek)

Ha Magyarországot külföldi támadás érné, Te bevonulnál a seregbe? Pl:Ha gimibe vagy ha egyetemre jársz stb. képes lennél ezeket otthagyni? Képes lennél a családodat otthagyni, úgy, hogy nem tudod, hogy latod-e őket még valaha?

Tudom, hogy Magyarország NATO tag és a többi állam segítene, de ezt most tegyétek félre.

2020. szept. 24. 20:28
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
81 szavazat
1 2 3 4 5 6 7
 1/62 anonim ***** válasza:
79%

Nem.

Eleve már külföldön élek (egyetemi kollégiumban) szóval ez sokat elmond a hozzáállásomról, de sose mennék háborúba, ahol a kisemberek szenvednek azért, mert a "nagyok" civódnak.

Nincs az az ország, de talán még cél se (hiszen mindenre vannak jobb megoldások), ami miatt háborúba vonuljak.

Ha meghallanám egy kitörő háború hírét, mindent megtennék, hogy a családomat és a magyar barátaimat kimentsem az országból. Nekem a szeretteim mindig többet fognak érni bárminél.

22/L

2020. szept. 24. 20:40
 2/62 anonim ***** válasza:
84%
Harcolna a franc, elsők között kérnék menedékjogot valamelyik értelmesebb országba.
2020. szept. 24. 20:48
 3/62 anonim ***** válasza:
87%

Nem, nem a 19.században élünk, hogy Kossuth apánk által toborzott parasztok vívják meg a háborút. Sok éves kiképzésen átesett jól felszerelt hivatásos katonák ellen csak golyófogónak jók a sorkatonák és önkéntes bevonulók. A háború kimenetele pedig nagyrészt úgyis a nagyhatalmak sakkjátszmáján dől el, nem érdemes azon parasztnak lenni.

Jó példa Ukrajna, azt a pár ezer orosz lázadót és "eltévedt orosz turistát" nem tudta kisöpörni kelet-Ukrajnából a komplett ukrán hadsereg, hiába küldték ki a behívókat. Semmire nem mentek a sorkatonákkal.

2020. szept. 24. 21:00
 4/62 anonim ***** válasza:
83%
Legnagyobb baromság meghalni a politikusokért. Sajnos régen sokan besz*pták azt a szöveget h halj meg dicsőségben a hazáért...
2020. szept. 24. 21:12
 5/62 anonim ***** válasza:
19%

Hát, szép kis ifjúság. És ti lennétek a jövőnk?

Amikor a migránsválság megindult akkor én mentem volna a határra ha kell. Pedig majd ötvenes vagyok és nő.

Mentem volna, hogy nektek ne kelljen, ahogy a fiaimnak se, hogy megvédjem azt az országot amiben benne élnek - és így őket.

A vicces az, hogy az én fiaim mentek volna akkor is ha én nem akarom - ti meg elbújtatok volna anyátok szoknyája mögött. Szánalmasok vagytok.

2020. szept. 24. 21:16
 6/62 anonim ***** válasza:
71%
Edda te vagy az?
2020. szept. 24. 21:17
 7/62 anonim ***** válasza:
79%

@ 21:16

Hidd el sokan ahogy én sem, nem félelemből nem mennék, de egyszerűen nem érzek hajlandóságot hogy ezért a posztkádári szemétdombért feláldozzam magam.

2020. szept. 24. 21:24
 8/62 anonim ***** válasza:
36%
Előbb kelnék egy idegen ország védelmére, amelyik normális megélhetést és életet tud biztosítani a számomra, mind erre a nyomortanyáéra.
2020. szept. 24. 21:25
 9/62 anonim ***** válasza:
71%
Először is ezt az országot kellene olyanná alakítani hogy érdemes legyen érte harcolni. Miért harcoljak most? Mészáros földjeiért vagy az olcsó munkaerős német gyárakért?
2020. szept. 24. 22:00
 10/62 anonim ***** válasza:
52%
Ugyanez, ennek a foshalmaznak a védelméért a kisujjamat sem mozdítanám meg
2020. szept. 24. 22:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!