Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Csak szerintem kár, hogy...

Csak szerintem kár, hogy Németország elvesztette a második világháborút?

Figyelt kérdés

2020. szept. 2. 16:47
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
70%

37.s válaszra annyi magyarázatot tudok adni ,hogy az emberiség történetében folyamatosan voltak háborúk, elnyomások,vérengzések ,gyűlölet és hasonlók.Ahogy mondani szokás ,a történelem ismétli önmagát.De félárúak a kérdés, hogy a francba hogy sose tanul az ember a hibájából, és mindég elköveti ugyan azt??

Azért mert mindég volt győztes és vesztes.Az embert mindég a győzelem hajtja.

De ha egy olyan generáció vizsgálok, aki már nem akar se erkölcsileg, se értelmileg fejlődni, az egy olyan sötét jövő előtt áll amibe nem lesz győztes, hanem mindenki áldozattá válik.Lehetsz te menő bróker ,vagy politikus, zsidó,vagy német, orosz vagy amerikai.

Azt hiszitek az atomfegyvereket csak diszből gyártják?

De ha ezt mind összevetem, azt hiszem ,hogy ennek a folyamatnak meg kell történjen, hogy végre tanuljunk a hibáinkból.

És a megmaradt ember egy új formát fog majd kitalálni.

2020. szept. 5. 10:11
 42/43 anonim ***** válasza:
94%
Nem, szerintem is nagy kár.
2020. okt. 8. 02:31
 43/43 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem is kár. :(

Szebb lenne a világ, ha győztek volna!

"Bárki megbirkózik a győzelemmel, de csak a hatalmas viselheti a vereséget."

2020. okt. 15. 17:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!