Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A katonák, a külföldi missziók...

A katonák, a külföldi missziókban hogyan élik ki nemi vágyaikat?

Figyelt kérdés
2020. aug. 7. 17:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
31%

Kezükkel, egymáson. Én ezt tudnám elképzelni. Talán még a fizetettet is, de ki tudja...

Remélem van itt tapasztalt kolléga, mert felvilágosíthatna minket! Engem is érdekelne!

2020. aug. 7. 17:29
 2/18 A kérdező kommentje:
Remélem nem egymáson. Attól nem lesz senki hommancs, mert külföldön dolgozik. Remélem.
2020. aug. 7. 17:46
 3/18 anonim ***** válasza:
88%
Aki biszex vagy meleg az nyilván el tudja intézni a másikkal,vannak olyanok is, akiknek vannak elfojtott meleg vágyai, ők is ki tudják élni ezt. Aki heteró valóban nem fog egy másik férfival szexelni, mivel ez nem egy börtön, nyilván van más alternatíva. Kimenőn felszed egy csajt, vagy elmegy hivatásoshoz.
2020. aug. 7. 17:49
 4/18 anonim ***** válasza:
57%
Ahogy a régi mondás tartja, "lovainkat megerőszakolták, asszonyainkat elrabolták"...
2020. aug. 7. 17:56
 5/18 árokpart ***** válasza:
83%
Van egy olyan érzésem, hogy külföldi missziónál ez a legkisebb gond. Sokkal inkább számolják a másodperceket, hogy mikor jöhetnek végre haza.
2020. aug. 7. 18:01
 6/18 anonim ***** válasza:
86%

A fiatal hadnagy a Szaharában szolgál, idegenlégiós tisztként.

Amikor már nagyon hiányoznak neki a nők, így szól a húsz éve ott szolgáló őrmesterhez:

- Mondja, mit csinál itt az ember, ha hm, nőre van szüksége?

- Nem érünk mi rá ilyesmire hadnagy úr, nehéz a szolgálat.

- De ha végleg magukra tör a szexőrület?

- Hát akkor ott a teve.

- Oh, te mocskos fantáziájú disznó, te elállatiasodott barom! - ordít a hadnagy, és otthagyja az őrmestert.

De telnek, múlnak a napok... hetek... és egy éjjel a hadnagy betámolyog a teveistállóba. Fél óra múlva félig agyonrúgva, vérző fejjel és lankadt végtagokkal talál rá az őrmester. Jajgatva kérdezi tőle:

- Mit is mondott erről az eszeveszett tevéről? Maguk, hogy csinálják? Én nem bírtam vele!

- Hát úgy mondtam volna hadnagy úr, ha hagyta volna befejezni a mondatot, hogy ha ránk tör a szexőrület, felülünk a teve hátára, és innen húsz kilométerre van egy príma kupleráj, gyönyörű nőkkel...

2020. aug. 7. 18:02
 7/18 A kérdező kommentje:
Utolsó ez jó volt. Utolsó előtti, nehogy azt hidd. Itthon nem keresnek töredékét sem.
2020. aug. 7. 18:04
 8/18 anonim ***** válasza:
68%
2020. aug. 7. 18:23
 9/18 A kérdező kommentje:
A 444 nem hiteles, és engem nem az Aftlrikai bennszülöttek érdekelnek, hanem a magyar honvédek.
2020. aug. 7. 18:42
 10/18 anonim ***** válasza:
82%

Mianmar Dél-Kelet-Ázsiában van, nem Afrikában :)

A névtelenül ide írók kommentjei amúgy sokkal hitelesebbek:D

Hármas voltam.

2020. aug. 7. 18:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!