Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » HIV pozitívként lehetek katona?

HIV pozitívként lehetek katona?

Figyelt kérdés
Sajnos pár éve mutatták ki nálam, hogy HIV pozitív vagyok. Meleg is vagyok, de ez sosem befolyásolt a munkában. Tudok viselkedni. Régóta szeretnék katona lenni, mert ezt tartom legjobb munkának, védeni a hazát. Van esélyem így, hogy felvegyenek? 27F

2020. aug. 2. 00:11
 1/9 anonim ***** válasza:
17%
Úgy tudom ez nem kizáró ok
2020. aug. 2. 02:55
 2/9 anonim ***** válasza:
7%
Szerintem ez nem kizáró ok. Főleg azért mert szolgálatban tiltva van a szexuális közösülés.
2020. aug. 2. 09:41
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Esélytelen.

Minden olyan diagnosztizált betegség, ami kezelést, rendszeres gyógykezelést, váratlan egészségügyi fizikai gteljsítményváltozást okozhat kizáró ok.

2020. aug. 2. 09:44
 4/9 anonim ***** válasza:
89%

Jajj de buták az emberek istenem. Méghogy HIV-es beteg lehet katona.

"Szerintem ez nem kizáró ok. Főleg azért mert szolgálatban tiltva van a szexuális közösülés."

Ugye tudod hogy vérrel is terjed a HIV. Ha HIV fertőzött véréhez nyúlsz és van valami kis sérülés a kezeden(Ami katonaként elég gyakori) könnyen megfertőzödhetsz

2020. aug. 2. 17:56
 5/9 anonim ***** válasza:
97%
A #3-asnál a pont, nem lehetsz HIV pozitívként katona, s valószínűleg semmilyen rendvédelmi szerv tagja sem.
2020. aug. 2. 21:20
 6/9 anonim ***** válasza:
17%

Valaki linkeljen már be erről vmit

Mert oké,hogy itt gyk-n ki mit mond de engem az érdekelne,hogy a hivatalos szervek mit mondanak

2020. aug. 2. 21:57
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ha nem volna kizáró ok, nem tesztelnének HIV-re

2020. aug. 2. 22:18
 8/9 TheSoldier ***** válasza:
100%
Sajnos ez kizáró ok.
2020. aug. 7. 11:54
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Ez miért kizáró ok?
2020. aug. 7. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!