Tényleg újra kötelező lesz a katonaság? (bővebben lent)
A nyár folyamán a vasútállomáson odajött hozzám meg a haveromhoz egy idős férfi(kb 50-60 éves lehetett), aki figyelmeztetett minket, hogy készüljünk fel, mert februártól valószínűleg újra kötelező lesz a katonaság.
Azt állította, hogy a most jelenleg "hatalmon levő" párt kezdeményezte ezt, csak még elő kell terjeszteni és elfogadni. Ami pedig eléggé esélyes e párt esetében.
Mi igaz ebből? Lehet, hogy megint kötelező lesz a katonaság?
Kötelezővé tehetnék igen!
Sok taknyosnak akkora pofája van, mintha ők valakik lennének.
16 évesen azt hiszik övék a világ, miközben meg még semmit sem tudnak a NAGYBETŰS életről.
A katonaságnál legalább fegyelemre, és legfőképpen tiszteletre tanítottak, és nem arra hogy 16 évesen beszólunk az 50 évesnek.
Amikor meg adtam neki egy jónagy igazi nyaklevest, sírva fakadt, és szaladt anyucihoz...
nagyon kár, hogy nem lesz újra kötelező.
És én sem azon morgok egész nap hogy milyenek a mai fiatalok, de sajnos otthon 99%-at nem nevelik meg.
Itt legalább tiszteletet és fegyelmet tanulnának.
Mint múltkor kiszóltam ablakon egy kb. 11 éves brigádnak, hogy ne az ablak alatt üvöltsenek, hanem arrébb erre elküldtek a pi csába a qrva anyámmal együtt. :D Na ha ez valakinek normális...
Szóval nem ártana.
tapasztalat.
28/N Katona(NŐ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!