Mi volt az oka a háborús nemi erőszaknak?
Egy egyszerű kérdés?
Férfi vagy?
Voltál már nagyon ideges?
Klasszikus, hogyha más nincs, akkor sokan "rárántanak", ha van hozzá nő, akkor nyilván azzal.
"Én úgy tudom, hogy az első vonalban szolgáló katonák értettek a harchoz, a másodvonalbeliek voltak barmok."
Pedig ez sem így van. mindig a támadók szenvedik el a legnagyobb veszteséget, oda azokat rakod, akit a legkevesebbre becsülsz, ha csak "embertömeg" kell.
Igen, férfi vagyok.
Ha ideges vagyok nem rárántok, és nem kefélek, hanem inkább elszívok egy cigit, nem a farkam vezérel. Ha fáradt, kimerült vagyok, szintén nem a szexen jár az agyam, hanem egy ágyon, amiben megpihenhetek.
A németek, ha egy komolyabb offenzívát indítottak akkor az első sorokban az elit SS hadosztályok álltak, na őket nyilván megbecsülték, magas harcértékük miatt. Az oké, hogy a támadók szenvedték el általában a nagyobb veszteségeket, de ha a sikeres támadást akartál véghez vinni, akkor olyan katonákat, olyan altisztekkel, tisztekkel vezényeltél ki, olyan fegyverzettel, akik képzettségük, rátermettségük okán ezeket a hadászati sikereket képesek voltak elérni. A söpredék a megbízhatatlanok voltak, rájuk nem bíztak komolyabb feladatot, jellemzően a hátországban állomásoztak. A szovjeteknél is a háború második felében a támadások súlypontja az elit tank egységeknél volt, légierő és tüzérség támogatásával, nem minden úgy volt, mint az Ellenség a kapuknál egyik ominózus jeleneténél.
"A németek, ha egy komolyabb offenzívát indítottak akkor az első sorokban az elit SS hadosztályok álltak..."
Amíg voltak. Utána a kevésbé elit Wehrmacht-csapatok, később meg már bárki, akit sikerült besorozni. Egyébként meg attól, hogy valaki kivételes katona és megérdemelten harcol elit alakulatban, még simán megkívánhat egy formás menyecskét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!