Igaz, hogy a tigris tank "egyetlen gyenge pontja a feneke volt"?
A Kelly hőseiben Csodabogár (Sutherland) mondja ezt, aki Shermant vezet. Lehet, hogy csak a Sherman tudott ott valódi eredményt elérni, de persze ez film, nem beszélve arról, hogy T-34-esek voltak átalakítva a film kedvéért..
Csak beugrott, hogy mi volt a valóság

8 eve war thunderezem, megsem veszem alapul.
Bar nekem a valodi panzelosokkal is van tapasztalatom.

Tudod, ez a tudatlan hülyegyerekeknek szól, akik onnan tájékozódnak :)

Én is csak egy HÜLYE GYEREK vagyok, de sohasem tudtam elképzelni, hogy emberek beülnek egy tankba, körbevéve magukat robbanószerekkel és elhitték, győzni innen lehet!!!!
Volt rajtam katonaruha, mégsem osztottam nézeteimet a TÁRSAIMMAL!
EGY nagy gödörben, vagy 25 katona arról beszélt, micsoda tűzerő, ha megtámadnának, megvernénk az ellenfelet! Ebben a pillanatban, valami
vaddarázs jelent meg a gödör felett, mindenki menekült, csak az egyik ült nyugodtan, ez a darázs nem rendelkezik fullánkkal!
Gyakorlat, térkép utáni vezetés (KATONAI TÉRKÉPPEL)! Az írnokkal én voltam az utolsó induló! (MOST kiáltja a főhadnagy), a verseny időre ment, de
elszakadt az ékszíj. Két perc, át akarta írni az indulási időt, de mondtam
felesleges, belefér! Elsőnek értünk a célba, a többiek hol lehettek, csak
az isten tudta!!!
Csak azt akartam érzékeltetni, lehet az bármi, háborút megnyerni nem lehet, csak szerencse ha valaki túléli!
A tank szerintem egy elavult játékszer, ha kiszámolnánk, hány távirányítású kis járgány, mondjuk 100 támadna egy tankot, megfelelő robbanószerrel, tisztes távolságból, vagy drón esélye sem lenne, illetve nincs, Ukrajna már bizonyított!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!