Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ki szerint undorító a dzsihádf...

Ki szerint undorító a dzsihádfigyelő?

Figyelt kérdés
Úgy beszél a muszlimokról, mint a világ legaljasabb lényeiről, kiforgat minden lehetséges dolgot.

#iszlámfób
2020. jún. 4. 16:29
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:

Kérdező! A múltkor láttam, hogy felszólaltál a transzszexuálisok mellett, amikor az egyik válaszadó elég mocskos dolgokat írt róluk.

Mi a véleményed arról, hogy sok muszlim országban a homoszexuálisokra börtön vagy halálbüntetés vár?

2020. jún. 5. 12:15
 42/49 A kérdező kommentje:
#41 Helytelen. Szerintem ez nem haram, van muszlim szervezet az LGBTQ+ emberek védelmére. A Korán nem ír róluk semmit. Ezt látva szerintem nem bűn.
2020. jún. 5. 13:07
 43/49 mustafa33 ***** válasza:
50%
A Korán szerint Allah könyörületes, de csak a híveihez és azokhoz akik még nem hallottak róla. De aki hallott és nem veszi be, azt pusztulásra ítéli és ezt a bűntetést híveinek adja feladatul. A Biblia azt parancsolja, ne ölj. Az Új szövetség szeretetet és könyörületet hirdet még az ellenségel szemben is. De nem öngyilkosságal felérő feladást. Más dolog hogy mindkét vallás nevében az emberek saját akaratukból mit cselekednek.
2020. jún. 7. 04:40
 44/49 A kérdező kommentje:
#43 Egyébként nekem kicsit fura, hogy az öngyilkosság bűn, (a keresztényeknél és a muszlimoknál is) de Jézus lejött azért, hogy öngyilkos legyen. A muszlimoknál nem így van és ez így sokkal értelmesebb.
2020. jún. 7. 18:16
 45/49 anonim ***** válasza:
100%

Miről beszélsz, te "korábbi keresztény"?

Jézus ugyan feláldozta életét, de nem lett öngyilkos.

Szóval -szerinted- miden katona, aki hazájáért adta életét, öngyilkos lett?

2020. jún. 7. 20:09
 46/49 A kérdező kommentje:
#45 Nem, csak aki tudja, hogy meg fog halni.
2020. jún. 8. 09:50
 47/49 anonim ***** válasza:

Egy gondolat bánt engemet

..."Ott essem el én,

A harc mezején,

Ott folyjon az ifjui vér ki szivembül,

S ha ajkam örömteli végszava zendül,

Hadd nyelje el azt az acéli zörej,

A trombita hangja, az ágyudörej,

S holttestemen át

Fújó paripák

Száguldjanak a kivivott diadalra,

S ott hagyjanak engemet összetiporva."

Egy újabb öngyilkos...

2020. jún. 8. 09:59
 48/49 A kérdező kommentje:
#47 Igen
2020. jún. 8. 10:02
 49/49 anonim ***** válasza:
Addig jó amíg ki tudja írni a "gusztustalanságait" addig van szólásszabadság az a záloga.
2023. aug. 18. 17:56
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!