Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ki szerint undorító a dzsihádf...

Ki szerint undorító a dzsihádfigyelő?

Figyelt kérdés
Úgy beszél a muszlimokról, mint a világ legaljasabb lényeiről, kiforgat minden lehetséges dolgot.

#iszlámfób
2020. jún. 4. 16:29
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:
#20 Ne gyere a bibliával 😂 Ott amúgy nem volt bűn, hogy "Isten" népirtást vitt végbe a kiválasztott népével? Vagy, hogy Dávid folyton háborúzott?
2020. jún. 4. 18:29
 22/49 A kérdező kommentje:
Egyébként a bűnözésre buzdít, mert ,,Isten úgy is megbocsájt"
2020. jún. 4. 18:30
 23/49 anonim ***** válasza:
76%

A Biblia semmi ilyet nem mond, hogy "Isten úgyis megbocsájt"

Egyébként azt javaslom, kérdező, kicsit járj utána, mi az iszlám vallás

2020. jún. 4. 18:42
 24/49 anonim ***** válasza:
97%

Nos. Voltak muszlim beoszttotjaim. Általában nem volt semmi baj velük. Egy kivétel volt, aki napközben legtöbbet csapkodta homlokát az imaszönyeghez. Amivel nem lett volna semmi baj, csak folyamatosan éreztette a más vallásúakkal szembeni ellenségeskedést. A munkában ez nem sok jót jelentett.

Ugyanakkor minden vallási ünnepet kikövetelt, iszlám, hindú, keresztény, kínai.

2020. jún. 4. 18:42
 25/49 A kérdező kommentje:

#23 Ezt rossz embernek mondod. Tökéletesen utánajártam, sőt az vagyok. Neked kéne utánajárnod inkább. De komolyan ez már az amikor nem tudsz mást kitalálni és letagadod ami a bibliában van. Keresztény voltam, egész gyermekkoromban, nekem mondhatsz amit akarsz.

#24 ,,Csapkodta a homlokát az imaszőnyeghez" XDD. Viszont gondolom akkor nem teljesen volt muszlim, ha más ünnepeket is kikövetelt.

2020. jún. 4. 18:46
 26/49 anonim ***** válasza:
32%
Igaz tényeket ír le, amit maguk az iszlám vezetők, vagy ex-muszlimok mondtak. Ebbe nem érdemes belekötni.
2020. jún. 4. 18:49
 27/49 anonim ***** válasza:
79%

Nem. Ő hívő muszlim volt, csak az ország törvényei megengedték, hogy bárki, bármely vallási ünnepet megtartson. Ezt ő úgy értelmezte, hogy "neki minden jár", ami a többieknek.

2020. jún. 4. 18:51
 28/49 A kérdező kommentje:
#26 Hát, nem baj ha nem érdemes, én akkor is belekötnék, mert vannak amik igazak, de pl az, hogy az ,,Allahu Akbar" azt jelenti, hogy ,,Isten hatalmasabb" és ezzel a magasabb-rendűségünket fejezzük ki, azt eléggé megkérdőjelezném.
2020. jún. 4. 18:52
 29/49 anonim ***** válasza:
78%

Nos, bizonnyára tudod, mit jelent a Korán (4:89):

"...S ha megfordulnak, hát vegyétek őket, öljétek le őket bárhol is találjátok őket..."

2020. jún. 4. 18:56
 30/49 A kérdező kommentje:
#27 Ja, ez így más
2020. jún. 4. 19:04
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!