Ki szerint undorító a dzsihádfigyelő?

A Biblia semmi ilyet nem mond, hogy "Isten úgyis megbocsájt"
Egyébként azt javaslom, kérdező, kicsit járj utána, mi az iszlám vallás

Nos. Voltak muszlim beoszttotjaim. Általában nem volt semmi baj velük. Egy kivétel volt, aki napközben legtöbbet csapkodta homlokát az imaszönyeghez. Amivel nem lett volna semmi baj, csak folyamatosan éreztette a más vallásúakkal szembeni ellenségeskedést. A munkában ez nem sok jót jelentett.
Ugyanakkor minden vallási ünnepet kikövetelt, iszlám, hindú, keresztény, kínai.
#23 Ezt rossz embernek mondod. Tökéletesen utánajártam, sőt az vagyok. Neked kéne utánajárnod inkább. De komolyan ez már az amikor nem tudsz mást kitalálni és letagadod ami a bibliában van. Keresztény voltam, egész gyermekkoromban, nekem mondhatsz amit akarsz.
#24 ,,Csapkodta a homlokát az imaszőnyeghez" XDD. Viszont gondolom akkor nem teljesen volt muszlim, ha más ünnepeket is kikövetelt.

Nem. Ő hívő muszlim volt, csak az ország törvényei megengedték, hogy bárki, bármely vallási ünnepet megtartson. Ezt ő úgy értelmezte, hogy "neki minden jár", ami a többieknek.

Nos, bizonnyára tudod, mit jelent a Korán (4:89):
"...S ha megfordulnak, hát vegyétek őket, öljétek le őket bárhol is találjátok őket..."
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!