Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Katona szeretnék lenni, de...

Katona szeretnék lenni, de nem bírok megválni az állataimtól, elítéltek?

Figyelt kérdés
Régóta hivatásomnak érzem a haza védelmét, valami értelmeset tennék a világban, de képtelen vagyok itthon hagyni, másra bízni a jószágaimat. A gondolatától is a sírás fojtogat. Főleg, hogy mivel mind mentett, ők is nagyon ragaszkodnak hozzám. Amikor 3 napra elmentem egy rokonnak segíteni, teljesen kétségbe voltak esve, nem ettek, alig ittak, nyugtalanok voltak. Na most nyilván megszoknák, ha sokáig nem megyek haza, de ha időről időre hazatérnék, abba belehülyülnének. Főleg, hogy a kutyus már idős, a cicust meg babakorától én nevelem, mert kidobták. Komolyan, ha vihetném őket magammal és legalább reggel-este vagy éjjel velük lehetnék, minden további nélkül belevágnék. De így egyszerűen képtelen vagyok rá, pedig tényleg nagyon szeretném, főleg, hogy itthon is semmirekellőnek tartanak, utálják a képem. Rossz ember vagyok emiatt, elítéltek? Ti mit tennétek?

2020. jún. 2. 14:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
95%
Pszichón így úgysem mennél át, szóval meg van oldva a problémád.
2020. jún. 2. 19:31
 12/17 A kérdező kommentje:
Valószínű, de ha sikerülne is és bejutnék, onnan tovább mehetnék és az van, hogy akkor már úgysem hagynám ott soha, de az állataimat nem akarom elhagyni. A kettő közül kell választanom. Anyum szerint majd megvárnak itthon, hogy fognak örülni, ha csak ritkán látom őket, de jó. Viszont én kikészülnék, az ide-oda húz a szívem dolgot én nagyon nem bírom, plusz valószínűleg ők is meg lennének zavarodva, hogy éppen megszoknák, hogy nem vagyok ott velük, de időről-időre fel-felbukkanok. Azt se tudnák mi van. Én meg nem akarnék visszamenni. Nem bírnék koncentrálni, ha nincsenek velem. Lehet tenni az ellen, hogy túlságosan szeretem őket? Más simán ott bírja hagyni külföldi munka miatt lepasszolja vagy ilyesmi, de én képtelen vagyok rá. Más hogy csinálja? Hogy lehetnék érzéketlenebb? Mert amúgy tök jó lehetőség és régóta vágyom rá, nem szeretném kihagyni. Elindulhatnék valamerre ez irányban, sokfelé mehetnék onnan. De róluk nem tudok lemondani. Mit tehetnék? Elmegyek, meghallgatom az előadást, de a tény, az tény, hogy le kéne mondanom róluk.
2020. jún. 3. 08:31
 13/17 A kérdező kommentje:
Amíg ők nem voltak, akkor úgy voltam még vele, hogy itthon úgyse vár rám semmi és senki, simán elmentem volna, de most már vannak ők nekem. Nem tudom mit tegyek.
2020. jún. 3. 08:33
 14/17 A kérdező kommentje:
Gáz lenne 15 év múlva, mikor feltehetően ők nem lesznek már, akkor megpróbálni? 35 évesen, inkább ne, ugye?
2020. jún. 3. 08:34
 15/17 anonim ***** válasza:
Miért nem tanulsz valami szakmát inkább?
2020. jún. 3. 08:35
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Baszodén40évesenistudoktanulni, akkor te miért nem?
2020. jún. 10. 19:00
 17/17 anonim ***** válasza:
53%

Igazából akkor nem is jószágok, hanem a benti háziállataid, igaz? 2, egy kutya meg egy cica. Akikre anyukád gondot viselne.

Szerintem, ahogy írsz, könnyen lehet, hogy tényleg nem felelnél meg. Talán gyengék az idegeid vagy mi.

DE HA megfelelnél, csak jót tenne egy alapos fizikai kiképzés.

2020. jún. 19. 15:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!