Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Nőként milyen esélyeim vannak...

Nőként milyen esélyeim vannak katonaként?

Figyelt kérdés

illetve melyik ország(ok)ban kellene próbálkoznom? itthon semmiképp sem szeretnék. itthon vannak iskolák, ahol ezt tanítják már gimnáziumban is, ha én nem ilyen szakot végzek az mekkora hátrány? később is ugyan olyan jól meg tudom tanulni?

milyen feladatokat láthatnék el a katonaságban? hallottam, hogy vannak országok ahol nőket nem engednek a háborúba.

kiskoromtól kezdve érdekel, már akkor is szerettem volna a seregben szolgálni. ez lenne a B tervem mindenképp, ha nem jön össze az egyetem. 17 vagyok.

2020. ápr. 29. 18:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

A légió, biztonsági cégek, a különféle szedett-vedett zsoldoscsapatok kivételével mindenhova csak az adott ország saját állampolgáraiból áll a reguláris hadsereg. Előbbiek nem igazán képeznek (kivéve légió) hanem már veterán, képzett katonákat várnak el.

Nem kell katonai középiskolában végezned a felvételhez. Ha betöltötted a 18 életéved, büntetlen előéletű vagy, fizikailag-pszichológiailag megfelelsz akkor látogass meg egy toborzóirodát. A Zrínyin is vannak női hallgatók és vannak a honvédségnél nők.

2020. ápr. 30. 14:20
 12/15 anonim ***** válasza:
a bundeswher akar igen sok külföldit felvenni
2020. máj. 1. 07:33
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

Én alapból a nőket irodai munkán kívül másra nem alkalmaznék max sofőrnek.

Smink hajfesték műköröm mű szempilla alap felszerelés náluk nyáron bugyis naci... Stb (tisztelet a kivételnek) nem tudnak semmit csinálni ha rakodni kell mert ők lányok a csillag vadastokrol már nem is szólva

2020. máj. 1. 18:48
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha külföldön akarsz katona lenni,akkor ahhoz kell hogy legyen állampolgárságid az adott országban. Így arra se válaszolok hogy milyen feladatokat lathatsz el.. Külföld az nem magyarország.

A magyar honvédségnél,bár ez téged nem érdekel,lényegében bármilyen feladatott elláthatsz.. Nem kell hozzá katonai iskola. Bemész szépen a toborzóirodába,jelentkezel,találnak neked egy beosztást,elmész alapkiképzésre,és már katona is vagy.

Az illetményef sok mindentől függ,ebbe most nem is megyek bele,téged ugyse érdekel.

Más orszagokról szintén nem tudok nyilatkozni,de itt nőként mehetsz misszióba.. Persze nem ugy hogy ma katona leszel,és holnap már visznek is. Azt ki kell érdemelni.

2020. máj. 3. 10:46
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként baromira érdekelne,hogy mi bajod a magyar honvédséggel?!
2020. máj. 3. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!