Nőként milyen esélyeim vannak katonaként?
Figyelt kérdés
illetve melyik ország(ok)ban kellene próbálkoznom? itthon semmiképp sem szeretnék. itthon vannak iskolák, ahol ezt tanítják már gimnáziumban is, ha én nem ilyen szakot végzek az mekkora hátrány? később is ugyan olyan jól meg tudom tanulni?
milyen feladatokat láthatnék el a katonaságban? hallottam, hogy vannak országok ahol nőket nem engednek a háborúba.
kiskoromtól kezdve érdekel, már akkor is szerettem volna a seregben szolgálni. ez lenne a B tervem mindenképp, ha nem jön össze az egyetem. 17 vagyok.
2020. ápr. 29. 18:32
1/15 A kérdező kommentje:
illetve mennyit keresnék?
2020. ápr. 29. 18:33
2/15 anonim válasza:
Várj egy pár évet, ki fogod nőni a hülyeséget.
3/15 A kérdező kommentje:
miert lenne hulyeseg? ha egy ferfi kerdezte volna ezt, biztos menne a tamogatasa. inkabb a noket kellene tamogatni ilyen teren, hogy nem eppen az erdekli hogy letort a mukorme es mindenert nyavajog, hanem van benne annyi ero, kitartas es felelosseg hogy elmenjen a seregbe
2020. ápr. 29. 19:28
4/15 anonim válasza:
Az a hülyeség hogy más országban akarsz szolgálni. Azt kevés országnál teheted meg. Oroszországnak és Franciaországnak van ilyen programja (utóbbi ismertebb) de nőket nem vesznek fel ezekben.
5/15 A kérdező kommentje:
úgy szolgálnék másik országban, hogy oda is költözök már előtte. magyarországon a honvédségről nem hallottam annyi jót, sőt.
2020. ápr. 29. 21:43
6/15 anonim válasza:
#3. Még egyszer mondom, várj egy pár évet és emlékezz majd vissza hogy mekkora hülyeség lett volna ezzel vesztegetni a fiatal éveidet.
7/15 A kérdező kommentje:
miert is?
2020. ápr. 29. 22:05
8/15 A kérdező kommentje:
plusz nem az volt a kerdesem, hogy ti mit gondoltok rola:)
2020. ápr. 29. 22:06
9/15 anonim válasza:
"úgy szolgálnék másik országban, hogy oda is költözök már előtte"
És állampolgárságot hol szerzel? azt nem osztogatják csak úgy
10/15 anonim válasza:
Nos, kezdjük azzal, ha külföldi hadseregben akarsz szolgálni, akkor itthon nem kell tanulnod semmit, mivel felesleges. Amit tudnod kell azt az adott ország katonai intézményeiben megtanítják neked. Ha itthon elvégzed az altisztit Szentendrén, vagy a tisztit Budapesten, azzal csak a Honvédségnél szolgálhatnál. A gimnáziumot meg inkább hagyjuk. Állampolgárság általában kell minden külföldi fegyveres szervhez. Néhány kivétel akad talán, pl. az Usa tengerészgyalogsága vagy az idegenlégió a franciáknál - bár ide csak férfiak jelentkezhetnek - és ha jól emlékszem kb 7-8 éve volt egy tervezet a németeknél is ami megengedte volna külföldiek jelentkezését a Bundeswehr-be, természetesen a nyelvtudás az alap dolog. Nem tudom jelenleg hogy áll ott a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!