Hogyan működik az oroszok MIG-31-esein használatos műholdgyilkos rakéta?
Figyelt kérdés
szóval, hogy találja, meg a célt, azt tudom, hogy a nem nagy magasságban keringőket lehet csak leszedni velük, de azért ez se kis teljesítmény2020. ápr. 17. 06:40
11/17 Jeffrey Spender 

válasza:

Az amerikaiak ASM-135-ös ASAT-je az pont Kinetikus energiával semmisítette meg a kiszámított röp / keringési pályájú műholdat.
12/17 anonim 

válasza:

Az amerikaiaknak van kinetikus energiával romboló rakétája, nem csak műholdromboló, hanem légvédelmi is. Az oroszoknak viszont nincs.
Még az Sz 400 és sz500 is robbanótöltetet hordoz.
13/17 A kérdező kommentje:
na most akkor mi a helyzet?
2020. máj. 1. 07:19
14/17 anonim 

válasza:

Hogy mi a helyzet?
Az hogy az oroszoknak nincs repülőgépről indítható műholdrombolójuk. A kísérletek bedőltek. Amikor Reagen megindította az űrhadviselési programot, a Szovjetuniónak elfogyott a pénze. Az általad kérdezett 2 db. MIG31 D pedig szépen lassan szétrohadt.
15/17 A kérdező kommentje:
a kérdést azért írtam ki mert előtte pár nappal csináltak egy ilyen teszteltek de ennél többe t nem találtam róla sehol, akkor a földről indították?
2020. máj. 1. 23:16
16/17 anonim 

válasza:

Igen, ami a hírekben volt -amit Putyin eredményesnek ítélt - az egy földi indításu műholdromboló volt
17/17 Jeffrey Spender 

válasza:

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!