Ha kitörne a III. Világháború és Magyarországon hadrendbe állítanák a férfiakat a behívás milyen formában történne?
Emigrálnék mint eddig több százezer honfitársam a rezsim elől.
Nem vagyok hajlandó megdögleni hogy a felcsúti kiskirály hatalmon maradhasson.
Akinek nem tetszik menjen és haljon meg füttyszóra!
Tudod az őseid azért haltak meg a csatatéren, mert volt kiért harcolniuk itthon. Másrészt nekik nem volt olyan jó dolguk mint most nekünk, hogy fogom a bőröndöm aztán csókolom megyen "Canadába".
Másik pedig, ha háború lenne, én nem Orbánért vagy Gyurcsányért vagy a t*köm tudja kiért harcolnék, hanem azért aki mellettem rohad a lövészárokban, azokért akik itt maradnak a hátországban. Még szerencse, hogy nem csak ilyenekből áll az ország mint ti akik képesek lennének lelépni. Addig jó amíg nem kell tenni semmit, amint lenne valami kötelezettség egyből Aufwiedrsehen!. Szégyen, de ez van.
Persze... Aztán majd mikor rohamozni kell és bevizelsz akkor mond ezt, hogy nem lenne jobb egy másik országban mint itt megdögleni a bajtarsaimért aki épp melletted potyognak le a földre.
Aztán ha véletlen tulelted az egész ország pár év múlva le se fog sz@rni és az se érdekli mit csináltál a háborúban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!