Van esély arra, hogy a menekültválság miatt Magyarországon behívják a 18 év felettieket?
Röszkénél már nagyon durva a helyzet.
Van esély arra, hogy a 18 év felettieket behívják? :(
Mi lesz Magyarországgal, ha ezek áttörnek?
Először kihasználják a hivatásos állomány adta lehetőségeket ,aztán jönnek tartalékosok.
Azt ,hogy behívjanak minket ahoz nagyon nagy gebasz kell ,hogy legyen...
2-es vagyok
Van rá esély,sajnos nagyon is.
Amit az a csürhe művel ott a szerb kutyákkal karöltve az....inkább le se írom.
Szóval esély van,mert ahogy a 3-as is írta a buli még csak most kezdődik.Most pár százan voltak de mi lessz ha több ezren lesznek....
Franciaországban sincs ilyen, pedig Calaisban igazi háborús helyzet van, meg hozzájuk délről is jönnek.
Macedóniában sincs ilyen és Görögországban sem.
Akkor?:(
Nincs esély, h elindulnak Horvátországon keresztül?
Nincs.
Mihez kezdenének több tíz- vagy százezer képzetlen, semmire se használható emberrel, akinek se ruhát, se szállást, se fegyvert, se semmit se tudnának adni.
Értem én, hogy jó dolog a rettegés, de néha egy kicsit gondolkodni is kellene.
Hülyeség.
Mihez/kihez soroznának be kb másfél millió embert? Ahhoz a pár ezer menekülthöz, aki pár napnál tovább nem is akarna Magyarországon maradni?
Ezek csak azért csinálják a cirkuszt a határnál, mert rettegnek, hogy ha már most kiderül róluk, hogy nem is jogosultak a menekültstátuszra (mert pl Bangladesből vagy más ilyen országból jöttek, és nem Szíriából), akkor még az Eu-ba sem tudnak bejutni.
Aki tényleg igazi menekült, az nem csinálja a fesztivált, hanem szépen regisztrál, és mehet tovább Németországba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!