Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Van esély arra, hogy a menekül...

Van esély arra, hogy a menekültválság miatt Magyarországon behívják a 18 év felettieket?

Figyelt kérdés

Röszkénél már nagyon durva a helyzet.

Van esély arra, hogy a 18 év felettieket behívják? :(

Mi lesz Magyarországgal, ha ezek áttörnek?

2015. szept. 16. 21:32
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
73%
És mi értelme lenne a behívásnak, kézen fogva élő kerítést játszunk?
2015. szept. 16. 23:06
 22/27 anonim ***** válasza:
91%

"Miért lettem lepontozva? "

Üdv a Politika rovatba!

2015. szept. 17. 00:04
 23/27 anonim ***** válasza:

Üdv mindenkinek!

Gondoltam, hogy ezt megosztom. Ehhez szerintem tudtok, tudunk viszonyítani első körben:

[link]

2015. szept. 17. 07:58
 24/27 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok: tehát ELSŐ KÖRBEN a 18-25 éves korosztály számíthat behívóra. A (hadi) helyzet súlyosságától függően pedig a többiek is, de azt például elképzelhetőnek tartom, hogy mondjuk a 17-35 éves korosztályba tartozókat behívhatják egy általános állapotfelmérésre. Gondolok ez alatt fizikai (orvosi), valamint pszichológiai vizsgálatok, tesztek elvégzésére.
2015. szept. 17. 08:01
 25/27 anonim ***** válasza:
52%

Felesleges ide a hadsereg, katonaság.

Rohamrendőrség, pajzs, gumibot, könnygáz, vízágyú, gumilövedék. Ezek bőven elegek lennének a megfékezésre. Ebből kapnának egy tisztességes adaggal, akkor elhúznák innen a belüket.

Ha 2006-ban Pesten tudták ütni-verni, vízágyúzni a tüntető tömeget, akkor most nyugodtan lehet a migránsokat is.

2015. szept. 17. 10:23
 26/27 A kérdező kommentje:
81%-os: nem zavar, hogy ez Ukrajnára vonatkozik?
2015. szept. 17. 17:28
 27/27 anonim ***** válasza:
Igen, figyelmetlen voltam, és nem fejtettem ki rendesen. Azért linkeltem azt, mert a közvetlen közelünkben van, és a területén harcok folynak. Nagyjából ezekhez a kritériumokhoz hasonlókat tudnék elképzelni nálunk is.
2015. szept. 17. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!