Honvéd tisztként mindent egybevéve milyen fizetés jár?
Én meg itt dolgozok és ennyi baromságot mint amit itt olvastam ritkán látni...
Még mindig csak azt tudom mondani, hogy aki nem ért hozzá az mi a gyásznak szól hozzá?
Van egy "szerintem ez így van" hozzászólás amivel aztán lehúzza valaki az egész rendszert holott kb 60%-ban súrolja a valóságot...
A nettó hadnagy kezdő fizetés úgy 240.000 hogy nincs semmilyen juttatás. Tehát nincs rászámolva a nyelvvizsga, képzések stb.
Nekem pl. 267.000nettó a fizetésem ezen oknál fogva (3 éves jogviszony) erre jön rá az albérlet támogatás ami nekem 78.000ft fővárosban viszont 84.000.
Valamint további fizetés emelés várható januárban.
Munkatársam apja aki ezredes egy másik alakulatnál, 425.000ft-ot visz haza nettóba.
A seggnyalásról meg annyit, hogy a rendfokozatod akkor is nő ha nem nyalsz semmit, kivéve ha akkora gyökér vagy hogy inkább oldalra mozgatnak és nem felfelé.
Persze vannak beosztások amik csókosak, mint ahogy mindenhol, de azért jobban le van korlátozva mint civilben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!