Honvéd tisztként mindent egybevéve milyen fizetés jár?
Ül egy irodában is szívatja a beosztottjait.
Fizetés mellé kapsz egy csomó juttatást: albérlettámogatás, ingyen kecó, ruhapénz...
Ha jól tudsz szopni/nyalni, benyalod magad, akkor gyorsan haladhatsz előre.
"és csak a nettó illetményt kalkulálja bele. Pont arra lennék kíváncsi, hogy a nettó illetményen kívül még milyen juttatásokat kaphat"
Azért kalkulálja bele csak a nettó illetményt, mert ennyi lesz a fizetésed, nincs más.
Erre jön rá a 12 ezer cafeteria, 7 ezer nyugdíj meg 1000 forint bankszámla díj hozzájárulás, illetve bár hasonló csekély baromság.
Egyedül a szolgálati lakás ér valamit(de azt csak tisztként kapsz kb).
Van albérlet támogatás, de az szart se ér, mert számla kell róla és úgy amit kapsz, azt tolható is bele a drágább albérletbe.
Szal akár hogy nézem, nem nagy kaland.
Lesz egy kezdő 203 ezre forint fizetésed diplomával és talán kapsz egy kis lakást, amit idővel visszakérnek.
Bocs, én másik kalkulátort néztem.
Az csak a sima illetményt számolja.
Viszont a 3. által linkeltek alapján, akkor ehhez hozzá kell adni bruttó 44 ezret meg bruttó 26 ezret és akkor így jön ki a 240.
Tehát így akkor az őrnagy, 30 évvel olyan 350 körül áll meg 300 helyett.
Természetesen ez nettó.
Én azt mondom, hogy ha nem vagy irgalmatlanul nagy seggnyaló, akkor felejtős.
Nekem egy haverom katonatiszt, talán most százados 10 év szolgálati idővel és ennél többet kap, tehát 300 fölött, de nem sokkal.
Tehát ez a kalkulátor szinte biztosan nem a pontos összeget mutatja, de ő nem is sima honvéd.
Valószínűleg van még valamiféle plusz pótlék.
Másrészt én nem mondanám annyira rossznak, ha azt nézzük, hogy nem igazán dolgozza magát halálra.
Viszont a másik oldalon ott van, hogy másfajta diplomával kezdőként kapsz ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!