Lehet köze az MKULTRA projektnek a Mandela-effektushoz?
Sokan váltig állították hogy Mandela börtönben halt meg valamikor a 80-as évek elején, és bizonyos világpolitikai történésekre is ugyanúgy emlékeznek vissza, holott Mandela 2013-ban halt meg
Lehet hogy a CIA próbált meg anno a 80-as években tömegek agyába beültetni azt az emléket/képzetet hogy ez így történt, mindezt csak azért hogy megvizsgálják a hatását a lakosságra?
A Mandela effektusnak inkább a szimulált univerzumhoz van köze. Én magam is emlékszem még gyermekkoromból N.Mandela temetésére és több kollégám is függetlenül attól, hol, milyen környezetben nőttünk fel. Sőt ! A világ legkülönfélébb országaiban ugyanígy emlékeznek a temetésére. Aztán kiderült, hogy csak pár éve hunyt el :/
Olvastam erről egy tudományosan kifejtett kérdést. Már azt hinné az ember, hogy téves emlékről van szó, de ki ültetné be millió különféle ember agyába a szerte a világon?
Már azt dondolná az ember, hogy egy téves emlék, amikor kiderül hogy pl Bush sajtótájékoztatón még a 90-es években is beszél Mandela haláláról és senki, de senki sem a sajtótájékoztató alatt, sem utána nem javította ki. Pedig elvileg akkor Dél-afrika elnöke volt. Egyszerűen hihetetlen !!
https://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__termeszettudomany..
Én konkrétan emlékszem, hogy gyermekként az autóimmal játszottam miközben hosszan éltették Mandelát és vitte a kocsi a koporsóját. Aztán lám csak 2013-ban halt meg. Azt a kérdést én is olvastam. Nem is tudom elhinni, ha nem látnám a videon, hogy Bush azt mondta, hogy Mandela halott és valóban senki sem javította ki. Még utána sem. Pedig az ellenzéknek nem is lenne jobb az alkalmatlanságát bizonyítani, hogy ekkorát tévedne. De mégsem javították ki utána sem. Egészen elképesztő
Nekem a másik ilyen Mandela effektusom a Mona Lisa kép volt. Szilárdan emlékszem gyermekkoromban, hogy mennyit szomorkodtam, mert bús arca van. Milyen jó lett volna legalább ha egy kicsit is mosolygott volna gondoltam....aztán lám!😧
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!