A Honvédség ténylegesen csak kb.8000 emberből áll, akik nem valami asztal mögött üldögélnek?
2019. aug. 28. 17:47
21/23 anonim válasza:
Fiam, tégy úgy, ahogy tanácsoltam, meglásd, javadra válik! ;)
22/23 anonim válasza:
13 éve? Avvatte. :)
Melyik alakulatnál vagy, milyen beosztásban?
Kikereslek már hogy felhivjalak hétfőn belsővonalon kiváncsiságból. :)
Ha lenne 1 ici pici tapasztalatod is, tudnád hogy pénzügyes ki sem teszi a laktanyából a lábát, lövészetre ami kötelező.
Gyakorlaton max a szállítósok, ellátók vannak jelen ha olyan.
Az arány egyébként inkább 1:3 vagy 1:4-hez.
30 ember (szállító, élelmező, üzemanyag) már képes ellátni 100at de 700at már nem.
Miért? Mert nem tudsz annyi gépet (üza tartálykocsi, Mozgókonyha stb.) üzemeltetni ennyi emberrel.
de a közvetlen logisztikán kivül ottvan még a lőszerutánpotlás, javítósok, híradók, törzs stbstbstb.
Így az arány a harcoló/ kiszolgáló és támogatónál kb 1:2-höz lesz. :)
23/23 anonim válasza:
#22, Szerintem olvasd el megegyszer a kommenteket, mert kicsit osszekevertel engem es a masik 75% valaszolot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!