Miert van az hogy ha a Honvedelem barmit beruhaz, annak az a visszhangja hogy hulyeseg?

a helikopter miért felesleges? néznél ha nem lenne egy árvíznél, vagy vörösiszapnál
miért lenne hézag hisz ősszel már jönnek a 145-ösök, 25 mrd-ból még ötöt lehetett volna venni, és nem 8 évre hanem akár 30

Mert nem erőnkön felül kéne költekezni. Ha 30 milliós bmw-t veszek, de tankolásra meg szervizre már nem futja, akkor 5-ért veszek autót.
Amúgy meg először azzal kéne kezdeni, hogy a 25ezres "hadseregből" ne 3ezer fő legyen a hadra fogható, a tartalékos állományba ne azért jelentkezzen valaki mert különben 16% adót kap, de közben futni nem tud.
A kerítés építésébe majdnem belebukott a honvédség, szinte arra se jó, de azért ide nekünk az f35-öt.
Hát ezért ez a visszhang.

Na látod. Pontosan az ilyen önjelölt szakértőkkel van a baj.
M21 elintézi.
El haver. Elintéz az mindent főleg önmagát...
Mellélőttem? Kétlem... :) De magyarázatot nemadsz. Innentől nincs miről beszélni.
A kórházas dumára meg:
2018 előtt a föld segge alatt volt a honvédelmi költségvetés.
Mit vettetek ebből észre? Nőtt bármi más? Nem. Jobb volt a kórházi ellátás ami abból a költségvetésből volt amit a honvédségtől elvettek?
NEM!
Miért nem?
Azért mert az a költségvetés amivel most növelik az nem kórházra vagy más hasznos dologra menne sajnos....
A másik meg. MEGVÉD A NÁTÓ MINEK IDE HADSEREG.
Ha az önjelölt magyarázóink egy kicsit is jártasak lennének bármiben is, akkor tudnák hogy a NATO csak akkor véd meg ha eleget teszünk a 2%-os haderőreköltésnek.
Trump papa előtt ezt mindenki letojta. Ő viszont szigorúan kiadta, hogyha nem költ egy ország egy bizonyos időn belül 2%-ot a haderőre, garantáltan nem lesz védelme.
Mostpedig lehet lepontozni.

Igazabol nem az F35-osok lenne a lenyeg, azokat en is ugy gondolom hogy folosleges. En csak arra celzok hogy szerintem nem lehet adni a kritikara, mert az elso gepbeszerzesnel az volt a kritika hogy a Grippen uristen nem jo mert lizing meg hat jaj van nala jobb. Most meg csak beszerzes sincs vadaszrepulore csak a lehetosege merult fel az se hivatalosan. Es most meg az a baj hogy F35-os minek? Ez piciket olyannak tunik mint amikor ha nyuszika sapkat huz az a baj, de ha nyuszikan nincs sapka az is baj. Egyaltalan nem partolom az F35-osoket szerintem a Grippenek elegendoek, de nekem a velemenyem regen is ez volt. A kerdesem meg erre a jelensegre celoz.
A NATO legnagyobb hadseregevel kapcsolatban, meg ez szerintem butasag. Elnezest nem leszolni akarok senkit mert mas a velemenye. De realisan belegondolva. A Nato egy kollektiv katonai szerzodes, orszagok katonai egyuttmukodeserol. Ki engedne haboruba menni a fiat/apjat/testveret egy olyan orszagert amely a szerzodesre ugy tekint hogy a kotelezo fejleszteseket elhanyagolja, vedelmet nem fejleszti mondvan mi majd ugyis megvedjuk? Megha megis vedenek minket nem hiszem hogy utanna kimerjuk rakni az ablakba azt amit toluk kapunk.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!