Adolf Hitler adjatok nekünk 4 évéből, hogy lett 12 év?
Az 1933-ban a Berlini sport palotában elmondott beszédében eredetileg így hangzik:"Német emberek!adjatok nekünk 4 évet és én megesküszöm nektek csak,ahogy mi,csak,ahogy én felvetem ezt a tisztséget,úgy is fogom itt hagyni mert nem a fizetésért vagy a jutalomért tettem mindezt,hanem csakis egyedül értetek"
Adolf Hitler 1933.Február.10 Berlini sport palota. A beszéd közel 1 órás.Na szóval a kérdés az,hogy ebből hogyan tudták azt kihozni,hogy adjatok nekem 12 évet és nem fogtok ráismerni Németországra?Tudom,hogy jól hangzik meg minden,de Hitler SOHA nem mondott ilyet ez tény.Engem pedig az zavar ebben az egészben,hogy a sok tudatlan ember hamis történelmi információkat terjeszt és olyasmit is Hitlernek tulajdonítanak amit nem mondott.Ráadásul az a legrosszabb,hogy mindenki a 12 éves verziót hiszi igaznak.
Nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon
nagyon furcsa vagy.De azért köszi a bókot (ha bár nem tudom miért)Amw a kérdésre is válaszolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!