Abigél:Szabó Magda Hol látták ezt a feliratot a Matulába járó lányok? "Nem? Nem Soha! Ne adjátok oda a fiaitokat Hitler mészár székébe"
Nagyon kéne hogy segítsetek holnap tz-t írok belőle!
A válaszokat előre is Köszönöm!
hát jó csak már nincs időm MÉG EGYSZER ELOLVASNI!!!!!!!!
egyébként meg tavaly nyáron olvastam,ezen kívül még 2 kötelező olvasmányom volt!!!!!!!
Bocsi, tudom, nem ezt kérdezted (meg úgy látom, választ is kaptál), de nem tudom megállni megjegyzés nélkül. Rákerestem Szabó Magda nevére, és csomó ilyen kérdés van, hogy írjuk le egyik-másik regényének a tartalmát... meg ilyen kérdések egy-egy részlettel kapcsolatban.
Komolyan mondom, NAGYON JÓK ezek a könyvek, olvassátok már el! Ne azért, mert kötelező, hanem azért, mert tök izgalmasak, szeretni fogjátok nagyon! Nekem felejthetetlen olvasmányélmény volt minden Sz. M.-regény, élükön az Abigéllel.
zahh:
Nem azzal van a baj,hogy el kell olvasni,én is elolvastam és még tetszett is. De például mi is MOST írunk belőle és nem emlékszek minden apró részletre,amikre válaszolni kell...
Az elsö válaszoló vagyok. Ha figyelmesen elolvasol egy könyvet, akkor arra azért egy ideig kellene emlékezned.
Az Abigélt ezelött 30 (harminc) évvel olvastam, és még mindig emlékszem a legtöbb részletre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!