Adolf Hitler körülbelül hány embert ölt meg saját kezűleg (személyesen)?
Figyelt kérdés
Katonaként harcolt az 1.vh-ban szóval valamenyi franciát csak a másvilágra küldött ha túlélte nem?
Ui a vicceskedőknek:Azt ne írjátok hogy saját magát!
2019. júl. 14. 16:24
1/10 anonim válasza:
Azt mi honnan tudjuk?
Amúgy hírvivő volt, szóval valszeg nem sokat.
3/10 anonim válasza:
Nem azoknak a halála szárad a lelkén, akiket saját kezűleg ölt meg (mivel nyilván parancsot teljesített), hanem akikhez hozzá sem nyúlt...
4/10 anonim válasza:
Ha azt nézzük akkor 20 millió orosz + 6 millió holokauszt áldozat + a többi szövetséges katona és civil.
5/10 anonim válasza:
ööö... azokat mind saját kezűleg ölte meg?
6/10 anonim válasza:
Fúú bakker az ilyen agy halottakat akarta írtani pont mint te utolsó . .
Az előttem lévő válaszoló írta hogy azokért felel inkább akiket nem saját kezűleg őlt meg, erre én meg írtam hogy "ha úgy nézzük akkor"
Ezen mit nem lehet érteni.
7/10 anonim válasza:
Kettőt. A feleségét meg saját magát.
9/10 anonim válasza:
Mindenki csak mocskolja Hitlert. Azt senki nem mondja, hogy mondjuk amikor ő kormányzott akkor jobban ment a gazdaság, meg több gyerek született!
10/10 anonim válasza:
mert tolták alá a pénzt. az orosz frontnál meg már nem. ennyit arrol miért volt jo és rossz a helyzet hitler alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!